Карлос Насар коментира пред БНТ спечелената Световна купа по вдигане

...
Карлос Насар коментира пред БНТ спечелената Световна купа по вдигане
Коментари Харесай

Карлос Насар пред БНТ: Световният рекорд от 224 кг никога не ми е бил проблем на тренировка

Карлос Насар разяснява пред Българска национална телевизия извоюваната Световна купа по повдигане на тежести в Тайланд. В категория до 89 кг при мъжете българинът изравни международния връх в дуела от 396 кг, което му обезпечи златото.

В изтласкването Насар бе без конкуренция. Той подвигна 215 кг още от първия си опит, а по-късно направи два опита за международен връх в придвижването на 224 кг.

„ Аз съм играч, има потребност от такива надпревари, подобен вид конкуренция. Стана здрава, хубава борба. Наистина се веселя, че пристигнах ”, сподели Насар пред Българска национална телевизия.

„ Реших в този момент да нападам международните върхове в дуела и изтласкването, тъй като тази тежест (224 кг) не е била проблем до момента за мен, въпреки и да приказваме за тренировки. Имах известни трудности тук с топлото време, с горещото слънце, в действителност ми повлия малко или доста. Но мисля, че на последващо съревнование това ще де промени “, добави Насар.

„ Напълно е допустимо някой да ме спъне в Париж, само че аз не съм човек, който ще даде елементарно златния орден. Сега е значимо да се запазим здрави и в действителност мисля, че възможностите са напълно в моя изгода ”, сподели още международният рекордьор, за който това беше първа Световна купа при мъжете.

Автор: Бюлент Мюмюнов



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР