Карлос Контрера, ФейсбукГледам, че кандидатът на променкаджиите и ДБ -

...
Карлос Контрера, ФейсбукГледам, че кандидатът на променкаджиите и ДБ -
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Наистина ли ще оставим тези да управляват София?

Карлос Контрера, Facebook

Гледам, че претендентът на променкаджиите и Демократична България - Васил Терзиев, дава ала-бала препоръки за това по какъв начин може да се провежда придвижването в София по време на футболен мач.
Кандидат-кметът се възмущава от ограниченията за сигурност, затворените улици, блокадите, които Министерство на вътрешните работи (управлявано от издигналите го за кмет партии) еднолично постанова. Да, решенията по какъв начин, по кое време, за какъв брой време, къде да се затвори се постановат от Столична дирекция на вътрешните работи, които в никакъв случай не се интересуват от мнението на общината. Пак ще повторя - Министерство на вътрешните работи сега се ръководи от ППДБ.

За сведение на Терзиев доста постоянно при футболни срещи Столична дирекция на вътрешните работи еднолично разпореждат на ЦГМ дали и до каква степен да се пуска градският превоз, което безумие оставя хиляди хора (включително нямащи нищо общо с съответното мероприятие) без превоз. Би трябвало като човек с генезис от милиционерските среди да го знае, въпреки всичко евентуално познава част от хората, измислили тези милиционерски дивотии като процедура в Министерство на вътрешните работи.

Понякога в действителност се чудя какъв брой тежко неподготвени хора се изричат за толкоз съществени неща, а и имат претенциите да знаят и могат, та и да ръководят.

Очевидно Терзиев в никакъв случай не е стъпвал на мач, за подгласника му Бонев е ясно.
Очевидно и никой в големия им екип от пи ари, пи арки и какво ли още не, не са стъпвали на мач. Цитирам буквално от поста му:

„ Зрителите на стадиона също са пострадали. Ако не дойдат с коли, които няма къде да паркират, те би трябвало да употребяват градския превоз “….

Наистина ли след толкоз „ работа “ стигна до този извод, Василе?

Ама съществено ли? След такова титанично изобретение просто немеем. Между друго част от хората, които ще са ти в листата, желаеха да се затвори паркинга пред Националния стадион, да се ликвидира. Други от тези, дето отново ще са ти в листата, Василе, стачкуваха против публичен паркинг в Надежда...

Мога да дам още образци, само че ще си ги запазя за идващите дни, тъй като чакам от вас - Политическа партия и Демократична България, още тонове нелепости до началото на акцията. После, несъмнено, ще стане още по-страшно с всичките ви дивотии.

Наистина ли ще оставим тези да ръководят София?

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР