Карлос е играчът в най-добра моментна форма изобщо и изглежда

...
Карлос е играчът в най-добра моментна форма изобщо и изглежда
Коментари Харесай

Алкарас: Григор е много опасен и талантлив играч; ще си извлека поуките от миналата загуба

Карлос е играчът в най-хубава моментна форма въобще и наподобява повече от подготвен да реализира първия си " Слънчев дубъл " в кариерата. Шампионът от Инидъл Уелс придвижи победната си инерция в Маями и до момента няма изгубен сет в шампионата, като несъмнено ще бъде в ролята на любимец по време на 1/4-финалния си конфликт с Григор Димитров. Световният номер две обаче е доста добре осведомен с качествата на българина, от който загуби през предишния сезон в Шанхай и е наясно, че го чака още една доста сериозна борба с него:

" Загубих последния си мач с Димитров в Шанхай. Знам, че той е доста надарен състезател и е доста тежък противник. Неговият слайс сигурно ще ме затрудни на този корт, само че ще се опитам да покажа най-хубавата си игра и да се поздравя с триумфа.  Към момента съм в доста добрър професионален и персонален интервал. Индиън Уелс беше преломен миг, тъй като още веднъж започнах да се чувстам благополучен и спокоен на корта. Изключително удовлетворен съм от представянето си в мача с Музети, защото се показах на доста високо равнище във всички компоменти.

Голямата разлика с Шанхай е по-отношение на топките, които там са доста много тежки, до момента в който там са по-устойчиви. Ще проучвам деликатно последния ни конфликт с Григор и ще извлека небоходимите поучения какво съм направил добре и къде съм се провалил. Моята цел е да поема самодейността и да не му разреша да играе своята игра, тъй като тогава той е доста рисков. Сигурен съм, че и двамата ще дадем най-хубавото от себе си и следва да забележим какво ще се случи " - разяснява 2-кратният " мейджър " притежател на последната си конференция.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР