Карлос Алкарас заяви, че ще има нужда от няколко дни

...
Карлос Алкарас заяви, че ще има нужда от няколко дни
Коментари Харесай

Карлос Алкарас: Ще се видим в Лас Вегас и Индиън Уелс

Карлос Алкарас съобщи, че ще има потребност от няколко дни отмора, само че заяви положителни вести за травмата, която претърпя по време на шампионата в Рио де Жанейро (Бразилия) във вторник.

" Току що прекосих обзор на ядрено-магнитен резонанс за глезена ми след контузията и имам изкълчване II степен, което ще ме остави отвън корта за няколко дни. Ще се забележим на Лас Вегас и Индиън Уелс ", разкри 20-годишният испанец в профила си в обществените мрежи.

Алкарас беше заставен да се отдръпна от конкуренцията след два гейма от мача си против Тиаго Монтейро откакто изкълчи десния си гален и трябваше да бъде превързан.

Поставеният под номер 1 в схемата испански тенисист завоюва купата в Рио де Жанейро през 2022-а и бе финалист през предходната година, когато загуби от британеца Камерън Нори.

Карлос Алкарас дойде в Бразилия откакто загуби от чилиеца Николас Джари на полуфиналите на шампионата в аржентинската столица Буенос Айрес.

Двукратният първенец от шампионатите от Големия шлем се надява да бъде изцяло здрав, с цел да пази купата си от Индиън Уелс през идващия месец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР