Карлос Алкарас за известно време се беше фиксирал сериозно върху

...
Карлос Алкарас за известно време се беше фиксирал сериозно върху
Коментари Харесай

Алкарас: Джокович няма как да бъде узявим; просто сме свикнали да печели всеки един турнир

Карлос Алкарас за известно време се беше фиксирал съществено върху Новак Джокович и не отхвърляше, че следи всяка една стъпка на сърбина, до момента в който двамата се бореха за върха в международната класация. През този сезон обаче нещата са малко по-различни, тъй като международният номер едно към момента няма нито един изигран край и мнозина експерти отбелязат, че Джокович не наподобява на себе си в последните месеци. Алкарас обаче е доста надалеч от мисълта да отписва най-успешния състезател в историята на тениса и отговори следното, когато беше запитан дали Джокера му се вижда по-уязвим от нормално:

" Новак в никакъв случай не може да бъде уязвим. Да, правилно е, че резултатите му в последно време не са изключителни, само че кой състезател би отказал да е полуфиналист на Аустрелиън Оупън и Мастърса в Монте Карло? Това в действителност изобщо не са неприятни представяния, единствено че просто сме привикнали да го виждаме по какъв начин печели съвсем безусловно всичко, а и самият той има такава настройка, което го кара бъде сериозен към играта си и това по-скоро му пречи сега.

Виждали сме го и различен път да стартира по-бавно на клея и последователно да подбрява представянето си, достигайки до своята топ форма на Ролан Гарос. Най-добрите играчи са способни да извърнат нещата в своя изгода по всяко едно време и това ги отличава от всички останали - съобщи първенецът от Уимбълдън пред " La Vanguardia ".

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР