Карлос Алкарас не познаваше вкуса на поражението от Ролан Гарос

...
Карлос Алкарас не познаваше вкуса на поражението от Ролан Гарос
Коментари Харесай

Алкарас след отпадането: Цяла седмица не играх добре; има много неща за подобряване

Карлос Алкарас не познаваше усета на провалянето от Ролан Гарос насам, само че всяка серия има своя край и Томи Пол съумя да спре тази на международния номер едно от 14 следващи триумфа. Това се случи в 1/4-финален конфликт на Мастърса в Торонто, а забавното е, че американецът побеждава Алкарас за втора поредна година на въпросното съревнование.

Самият първенец от Уимбълдън пък призна, че е бил надалеч от мечтаното равнище в Канада и не пропусна да отдаде заслуженото на своя противник в последвалата си конференция, в която показа следното:

" Истината, е че не играх добре през цялата седмица. Сега просто би трябвало да акцентира на тренировките, с цел да бъда по-добър. Имам няколко седмици преди началото на US Open, само че в този момент съм напълно съсредоточен върху Мастърса в Синсинати. Въпреки провалянето, то екстрахирам доста уроци от миналия шампионат, които ще ми оказват помощ за идващите.

Пол е изцяло приключен състезател. Мачовете посред ни са постоянно доста тежки. Томи е доста стабилен тенисист, който има огромен гений, страхотни удари и е извънредно бърз по корта. Говорим безспорно за един от най-хубавите играчи в света. Труден противник е на всяка една настилка, като миксира доста добре играта и това го прави в действителност тежък противник.

Мисля, че направих добре някои неща, само че всичко може да бъде на по-високо равнище. Винаги съм казвал, че можеш да продължиш да се подобряваш, в случай че ще и на предишния ден да си изиграл най-силния си мач до момента в кариерата. В момента би трябвало да усъвършенствам доста неща, да натрупам нужното самочувствие в играта си и да се показва оптимално добре в Синсинати " - приключи първата ракета на света.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР