Карлос Алкарас без съмнение е един от най-обещаващите млади таланти,

...
Карлос Алкарас без съмнение е един от най-обещаващите млади таланти,
Коментари Харесай

Гюнтер Брезник: Алкарас е способен да спечели титла от Шлема още този сезон

Карлос Алкарас без подозрение е един от най-обещаващите млади гении, което си личи от резултатите му както през предходната година, по този начин и при започване на тази. 18-годишният испанец освен че може да се похвали с победи в главната скица на всеки един шампионат от Големия шлем, само че и с постигане до четвъртфиналната фаза на US Open 2021, както и купа на равнище АТР 500.

Според Гюнтер Брезник - дълготраен ментор на Доминик Тийм и сегашен треньор на Гаел Монфис, точно испанецът е най-обещаващият гений измежду младото потомство. В скорошно изявление Брезник разяснява капацитета на младежа, а ето какви бяха точните му думи:

" Карлос Алкарас от дълго време е отпред на листата с играчи, които разполагат с опциите да станат огромни първенци един ден. Без подозрение той е бъдещето на тениса. Не считам, че играта на Алкарас ще се срине през идващите месеци, чакам оттук нататък той да е измежду преобладаващите фигури в спорта. Способен е още през 2022-ра година да завоюва първата от многото си трофеи от Големия шлем, следва да разберем по какъв начин ще се развие в идните сезони. " - приключи треньорът на Монфис.

През вчерашния ден Алкарас се класира измежду последните четирима на Мастърс шампионата в Индиън Уелс. След следващия впечатляващ триумф на BNP Paribas Open Карлос си обезпечи дуел със своя кумир и съотечественик Рафаел Надал. В спор за място на финала следва през утрешния ден двамата да премерят сили, а срещата можете да наблюдавате онлайн на нормалните линкове в нашия уебсайт - Tennis.bg.

Източник: Go tennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР