Карла Бруни може и да стана световноизвестно име след брака

...
Карла Бруни може и да стана световноизвестно име след брака
Коментари Харесай

Неочакваното признание на Карла Бруни

Карла Бруни може и да стана световноизвестно име след брака си с френския президент Никола Саркози. Факт е обаче, че тя е фешън и културна икона във Франция доста преди този момент. И почитателите ѝ не престават да се вълнуват с всичко, което се случва към нея.

А моделът направи ненадейно самопризнание. Карла Бруни разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата преди четири години. 55-годишният модел и певица показа новината във видео, оповестено в Instagram преди броени дни, като с него означи месеца за битка с рака на гърдата.

Във видеото Бруни употребява написани карти, с цел да разкрие диагнозата си както на френски, по този начин и на британски. " Бях диагностициран с рак на гърдата преди четири години ", стартира изказването. " Хирургия, лъчетерапия, хормонална терапия, прекосих през нормалното лекуване за този тип рак. "

Бруни продължава да споделя, че е била " късметлийка ", защото ракът й е открит, когато " към момента не е бил нападателен ". " Защо не беше нападателен? Защото нямаше време да стане нападателен ", споделя тя. " Всяка година на една и съща дата върша мамография. Ако не бях правила всяка година, през днешния ден нямаше да имам лява гърда. "

Добавяйки, че се е " колебала дълго време, преди да приказва за това ", Бруни прикани почитателите си да се подлагат на постоянни прегледи за рак на гърдата. " Не пиша тази обява, с цел да ви дам детайлности за здравето си. Това е непоносимо за мен ", продължава тя. " Причината да обявявам това през днешния ден е да предам известие. Едно главно обръщение за всички дами, които ще прочетат това: Правете си мамографии всяка година. Направете си мамографии. Животът ви зависи от това. "

Публикацията ѝ в Instagram е съпроводена с хаштага " #octobrerose ", което се превежда като " Розов октомври " - месец за битка с рака на гърдата.
 Карла Бруни, настоящата й прическа и какъв брой добре наподобява моделът, и певица, на 54
Колко добре наподобява Карла Бруни на 54

Госпожа Саркози показва страхотна форма

Бруни е омъжена за някогашния френски президент Никола Саркози. Двойката се ожени през 2018 година и имат едно дете дружно - щерка им Джулия, която навършва 12 идната седмица. В изявление за английския вестник The Sunday Times предходната година, Бруни не пропусна да изкаже възхищението си към 68-годишния си брачен партньор и неговия грижлив темперамент. " Той е супер алфа, управлява всичко, поема контрола над всичко ", сподели тя пред изданието.

" Ето за какво той стана президент, тъй като има този характер. И той е толкоз секси. " Саркози беше президент на Франция сред 2007 и 2012 година Новината за рака на гърдата на Бруни идва, откакто тя се причисли към Кейт Мос, Хейли Бийбър и Остин Бътлър на първия ред на стилното шоу на Saint Laurent за пролет/лято 2024 на Седмицата на модата в Париж. Звездата, която преди този момент е дефилирала за стилната къща, беше облечена напълно в черно на шоуто, което се организира навън на фона на осветената Айфелова кула, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР