Карл Панцрам е сочен за най-злия и свиреп убиец в

...
Карл Панцрам е сочен за най-злия и свиреп убиец в
Коментари Харесай

Вижте историята на най-злия и жесток убиец, живял някога

Карл Панцрам е апетитен за най-злия и яростен палач в историята. Той е обесен на 5 септември 1930 година, само че гибелта му по този начин и не съумява да донесе утешение на всички фамилии, които той е съумял да почерни със злините си. Сериен изнасилвач, лишил живота на десетки дребни момчета, безсърдечен хулиган и апаш - това са единствено една дребна част от определенията, с които да се опише жестоката натура на този безсърдечен и безпределно рисков мъж. Но историята на най-злия, човек, който бил съден при започване на XX век, има две страни и както твърди логиката на психиката, в случай че някой насилва, самият той е бил насилван.

Това излиза наяве от записките на самия Карл Панцрам, които предал на един от неговите пазачи - Хенри Лесър. Преди да изпълнят смъртната му присъда, той поискал да опише историята си на света.

Върху празните листове той разказва ужасяващо детство, който го трансформира в изнасилвач и палач. Панцрам е роден в оскъдно семейство в Минесота, а по-големите му братя непрестанно го биели и унижавали.

Тормозеният Карл се принуждава да тръгне по пътя на братята си и дружно стартират да крадат.

На 11-годишна възраст той е хванат за кражба с щурм и го изпращат в поправителното учебно заведение в град Ред Уинг за две години. Там е ежедневно изнасилван от надзирателите си и пребиван с кожени камшици и дървени пръчки.

Бях роден в семейство на крадци и лъжци, само че в поправителното учебно заведение станах в действителност злобен, написа той.

На 13 години напуща Ред Уинг и се връща в родната Минесота, където са първите му палежи. Споделя, че постоянно си фантазирал по какъв начин ще отмъсти са мъчителите си.

Година по-късно е изключен от учебно заведение, откакто отвърнал на преподавател, който го биел. Така взема решение да напусне вечно родния си дом и да се скита из страната.

Докато пътува с товарните влакове от град на град, Карл е изнасилен от четирима скитници.

Плаках, молех ги за благосклонност, само че нищо, което споделях, не можеше да ги разубеди, споделя той в записките си.

След премеждието е задържан за кражба с щурм и още веднъж влиза в поправително учебно заведение, този път за една година. Там се среща с Джими Бенсън. Двамата съумява да избягат от поправителното учебно заведение, крадейки оръжия и запалвайки локалната черква преди този момент.



Панцрам трансформира името си Джеферсън Болдуин и постъпва в армията, само че се оказва, че не е елементарно да се поддаде на военна дисциплинираност. Решава да избяга, само че е хванат и изправен пред Федерален съд. Осъден е на каторга за 3 години.

През 1910 година е освободен и е решен в никакъв случай повече да не се връща в пандиза, само че това се случва 20 години по-късно и този с доста по-тежки обвинявания.

Приема ново име Джеферсън Дейвис и първото му закононарушение е още веднъж кражба с щурм. След това наема яхтата Акиска, на която имало 10
моряка. Убива ги един след различен и хвърля телата им в морето.

Изумителното е, че от самото начало, до момента в който прави своите закононарушения, Панцрам е подозиран от локални поданици, само че по този начин и в никакъв случай не е заловен поради ликвидиране. За всяко от закононарушенията му се схваща от неговите признания.



През 1923 година Панцрам стартира да изнасилва и убива момчета сред 11 и 13-годишна възраст. Заловен е 5 години по-късно във Вашингтон и към този момент изтощен от живота, взема решение да опише за всичките си закононарушения.

Не съм се направил аз подобен. Другите ме сътвориха, са последните думи в неговите признания, преди да го обесят.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР