Карина Караньотова и най-близките й хора са преживели сериозно премеждие

...
Карина Караньотова и най-близките й хора са преживели сериозно премеждие
Коментари Харесай

Карина Караньотова на косъм от смъртта: Гръм щеше да ме удари, беше страшно!

Карина Караньотова и най-близките й хора са претърпели съществено приключение предходната седмица.



 Щерката на Ивайло Караньотов, брачният партньор на Аня Пенчева, от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова е щяла да бъде ударена от гръм по време на мощна стихия на Витоша. Тв водещата, обичаният й мъж и дребният им наследник Иво се разминали на косъм от най-страшното “, споделя тя във Facebook профила си.

" Дори близката и позната Витоша може да се окаже призрачен сън и за най-опитния алпинист ", предизвестява Карина. Всичко почнало като почтена лятна екскурзия на Витоша. Времето било прелестно, даже прекомерно топло.  Този уикенд  водещата и мъжът й решили да щурмуват Черни връх. Изкачването се обрисува рисково през цялото време. Малкият Иво затъвал до брадичката в гъстите шубраци, само че не се отказвали. В един миг времето се сменило за броени минути и се извива мощна стихия.

„ Започна да гърми мощно, виждахме светкавиците над главите си... Мълниите падаха напълно покрай нас на ливадата. Иво се опасяваше доста. Когато ми се стори, че гръмотевици са отминали взехме решение да тръгнем още веднъж, пристигна гъста и черна мъгла. Много се уплашихме, тъй като нищо не се виждаше. Нямахме никакъв късмет да се върнем “, не крие ужаса си телевизионерката.

В мига, когато изгубили  надежда за избавление, мъглата изчезнала, дъждът спрял, а пред тях се посочил Черни връх, обрамчен от красива дъга.

" Оказа се, че две гръмотевици са блъснали чайната в гръмоотвода, токът спрял. Било е толкоз покрай нас ", написа в социалката си Карина.

След към час мокри до кости се добрали до хижа Алеко, откъдето с кола ги прибрало Ивайло Караньотов, бащата на ТВ водещата, писа ‚България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР