Карина Атаносова, носителка на доста титли от конкурси за красота,

...
Карина Атаносова, носителка на доста титли от конкурси за красота,
Коментари Харесай

"Мис Варна" на селски туризъм: Карина Атанасова без грим подпомага истинския бизнес в БГ

Карина Атаносова, носителка на много трофеи от състезания за хубост, показа в TikTok, че е на значима задача. Брюнетката, която се прочу най-много с купата " Мис Варна ", разкри, че със своя другарка са на селски туризъм.

Двете мацки не просто обикалят дребните български селца, само че подкрепят локалната стопанска система. Не, не си мислете нелепости! Брюнетката гордо съобщи в обществената мрежа, че двете ще купуват продукция от възрастните хора, които сами си я създават, а по-късно продават пред домовете си и по тротоарите (където има такива). 

Виж още: " Оперираха ме ": Златка Димитрова се оплака от здравословни проблеми, плеймейтката се възстановява 

В клипчето прави усещане, че Карина е съвсем без грим и в случай че би трябвало да сме почтени... наподобява доста по-добре по този начин.

Иначе силиконката е решила да пазари разнообразни артикули от инцидентни баби и дядовци. Пазарската кошница на Карина включва мед, сушени манатарки, които ще добави към пържолки. Доматите, смокините и прасковите са също част от пазара на Карина и нейната другарка. В село Исперихово пък мацките стопираха до малко фамилно магазинче, с цел да си купят перилни препарати. 

Виж още: Как да бъдем кич? Кметът на лукса Йордан Петков показа своите топ препоръки за бляскав живот

Браво на Карина и нейната приятелка! Ето това е похвално държание за една миска, което заслужава внимание. Сега чакаме рецептата за пържолите със сушени манатарки.

Изображение: https://www.instagram.com/karinaatanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР