Карин дом отново отправя покана към всички, които искат да

...
Карин дом отново отправя покана към всички, които искат да
Коментари Харесай

Мартенички с кауза – кампания 2021 на Карин дом

 Карин дом още веднъж насочва покана към всички, които желаят да отбележат 1-ви март, пожелавайки здраве, да подарят мартенички с идея на  Карин дом. Мартеничките могат да се поръчат с доставка в цялата страна от Семейния онлайн магазин на организацията:, както и от платформата на обществените предприятия ДарПазар:, а фирмите, които възнамеряват да зарадват своите сътрудници, клиенти или чиновници с обичайната ръчно направена мартеничка, могат да прегледат и поръчат от

Каталог с мартенички 2021 за компании:.

Все още можете да се включите в акцията и да изберете своя подарък за Баба Марта и 8-ми март като по този метод ще подкрепите напъните на Карин дом да развива услугите си за деца със специфични потребности и техните фамилии. Постъпленията от Мартеничковата акцията ще подкрепят Карин дом да закупи профилирано съоръжение за работа с деца със специфични потребности за своя нов лечебен център, чието строителството стартира още напролет.

Новата постройка цели да сътвори среда за ранно детско развиване, за продан на познания и споделено пространство за фамилии, доброволци и експерти. Тя ще предложи повече и по-комплексни услуги за деца и фамилии от цялата страна, които да подкрепят тяхното всекидневие и приобщаването на децата в детски градини и учебни заведения.  Сградата ще съчетава разнородни функции– физиотерапия и хидротерапия, център за ранна намеса, Монтесори център, стаи за диагностика, самостоятелна и групова терапия, мултисензорна и сензорно-моторна зала, медицински център, обучителни зали и административна част, детски площадки и зелени площи.

За новия лечебен и обучителен център на Карин дом можете да извършите подаяние с изключение на на страницата на организацията и посредством еднократни SMS и абонаменти с текст на латиница DMS KARIN DOM на номер 17 777 (за клиенти на Telenor, VIVACOM и A1) на цена 1 лева

През 2019 година Карин дом започва своята дългогодишна фантазия – план за строителство на нова постройка и разгласи публично отварянето на интернационален архитектурен конкурс за нейния абстрактен план. В началото на месец март 2020г., интернационално жури разгласи спечелилия в състезанието – UNAS Studio -  Биляна Асенова (България) и Саша Чабати (Италия) - екип, които е основан и работи в Берлин и който спечели  сърцата на журито и екипа на Карин дом с прецизни решения, плътно вътрешно пространство и оптимално непокътнати зелени площи измежду 174 плана от целия свят.

Планираното строителство на новата постройка на Карин дом е допустимо с помощта на Община Варна, която даде имота и на датските Фондации Велукс, които финансират строителството. Парцелът е с повърхност 2450м2, ситуиран в разширената централна част на Варна в непосредствена непосредственост до идеалния център на града – сред улиците “Дойран " и “Кирил Шиваров ".

Повече информация за Карин дом:.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР