Карим Бензема и вероятно много французи като цяло са горди

...
Карим Бензема и вероятно много французи като цяло са горди
Коментари Харесай

Наградата на Бензема не вещае добро за Франция в Катар

Карим Бензема и евентуално доста французи като цяло са горди от присъждането на него на “Златната топка ”. Има обаче един факт, който би трябвало да тормози почитателите на “петлите ”. Историята сочи, че в никакъв случай до момента настоящ притежател на въпросния трофей не е ставал международен първенец. А тъкмо след месец започва Мондиалът в Катар, на който нападателят на Реал Мадрид би трябвало да води френската офанзива.

През годините с купата от СП са се разминавали настоящи кавалери на “Златната топка ” като Алфредо Ди Стефано, Еузебио, Йохан Кройф, Роберто Баджо, Роналдо, Роналдиньо, Майкъл Оуен и Лионел Меси. Кройф, Баджо и Роналдо даже са стигали до финала, само че тимовете им губят.

Все отново някои от тях съумяха през кариерите си да стигнат до заветната международна купа, само че надали Бензема ще има различен късмет, тъй като към този момент е на 34 години.

В Катар отборът на Дидие Дешан е в една група с Дания, Австралия и Тунис.
 Зидан за Бензема: Най-добрият централен нападател в историята на Франция! Жалко, че не играхме дружно Зидан за Бензема: Най-добрият централен нападател в историята на Франция! Жалко, че не играхме заедно
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР