Карим Бензема и Лука Модрич ще останат в Реал (Мадрид),

...
Карим Бензема и Лука Модрич ще останат в Реал (Мадрид),
Коментари Харесай

В Реал са уверени, че Бензема и Модрич ще удължат договорите си

Карим Бензема и Лука Модрич ще останат в Реал (Мадрид), до момента в който Тони Кроос към момента не е решил бъдещето си.

Договорите на всички тези играчи с отбора от Мадрид са годни до юни 2023 година

Според The ​​Athletic ръководителите на Реал (Мадрид) нямат подозрения, че Бензема и Модрич ще играят за клуба през идващия сезон. Очаква се да няма проблеми в договарянията с Карим и Лука.

От Мадрид считат Модрич за образец за други играчи. Засега не е имало договаряния за нов контракт с него, само че в Реал Мадрид имат цялостното доверие, че той няма да напусне клуба. Лука желае да прекара още един сезон в Мадрид. Отбелязва се, че заплатата на хърватина не се е променяла от началото на пандемията от ковид, когато той се съгласи на понижение с 10%, с цел да помогне на клуба да се оправи с следствията от пандемията.
 От Реал: Изказваме своята признателност, удивление и обич към великата легенда Гарет Бейл
От Реал: Изказваме своята признателност, удивление и обич към великата легенда Гарет Бейл

" Успех Гарет и най-хубави пожелания за теб и твоето семейство "

Модрич е получил оферти от Ал Насър, за който в последно време играе Кристиано Роналдо, както и от клубове от МЛС. Полузащитникът има вяра, че може да играе още няколко години.

По-малко сигурна е обстановката към Тони Кроос - полузащитникът може да се пенсионира след края на сезона. Източници, близки до играча, споделят, че Тони ще вземе решение през февруари. Отбелязва се, че парите не го стимулират. Треньорският щаб е удовлетворен от Кроос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР