Кариерен сайт започва нова инициатива – Колегата, който ме вдъхновява“.

...
Кариерен сайт започва нова инициатива – Колегата, който ме вдъхновява“.
Коментари Харесай

Сайт за кариери с нова инициатива

Кариерен уебсайт стартира нова самодейност – „ Колегата, който ме въодушевява “ . Целта е насърчаване на редови чиновници и възстановяване на положителния колегиален климат на работното място. Управителят на уеб страницата Светлозар Петров показа за:

„ Най-ценният капитал на една компания са хората, които работят за нея . Всъщност те основават продукта, те основават добавената стойност, те са този, който клиентите виждат. В нашата компания би било наивно да се мисли, че аз в действителност правя работата… Най-често демонстрираме водачите, насърчаваме водачите, приказваме за тях и какво те са създали. Сега ние желаеме да обърнем нещата - да покажем редовия чиновник, този, който в действителност прави разлика с труда си “.

Как ще бъдат открити чиновниците

Всеки има право да предлага свои сътрудници , несъмнено, без чиновниците на уеб страницата. Една седмица се оферират хора, а препоръчаните през тази седмица хора се оферират на гласоподаване идната седмица. Същевременно тече в допълнение предложение на още хора, а неспечелилите също могат да вземат участие. Така се образуват всяка седмица хора, за които може да се гласоподава “.

Номинациите са онлайн. Гласовете могат да идват от всички - сътрудници, сътрудници и клиенти. Няма отрицателен избор.

Наградата

„ Никой не печели нищо. Всъщност в края на седмицата тримата с най-вече гласове стават финалисти. Нашата цел е да имаме 30 финалиста малко преди 1 май - Деня на труда. Планираме и една дребна гала на 29 април, където да ги покажем на обществото. Ако аз съм техен шеф, аз също бих го популяризирал и бих се гордял, че един от моите чиновници е измежду финалистите. Вярваме, че няма да сме сами в напъните да създадем тези хора известни. В края на краищата, усилието е да намерим метод тези хора да получат самопризнание и признателност, а не да станат следващите хора на екрана или на заглавната страница на списанията “.-->

Петров е уверен, че в хода на самодейността ще си проличат доста компании, които насърчават редовите чиновници .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР