Кариерата на Ренато Санчес тръгна рязко надолу след трансфера му

...
Кариерата на Ренато Санчес тръгна рязко надолу след трансфера му
Коментари Харесай

Суонзи плаща луди пари за Ренато Санчес, а не може да се отърве от него

Кариерата на Ренато Санчес потегли внезапно надолу след прехвърлянето му от Бенфика в Байерн (Мюнхен) и макар че сега играе чартърен в Суонзи, португалецът продължава да се показва доста едва. Някои негови отигравания мъчно могат да бъдат обяснени, а последният образец е от мача против Челси в сряда, когато халфът подаде на рекламно пано, вместо на собствен съотборник.

Sky Sports разгласява информация за това какъв брой коства на Суонзи удоволствието да разполага в състава си с европейския първенец от 2016 година. Оказва се, че “лебедите” са платили 7 млн. паунда на Байерн за наема на Санчес, а също така покриват по-голямата част от заплатата му, която е 50 000 паунда седмично.
Para que te traje!! Renato Sánchez @FOXDeportes @FOXSportsArg pic.twitter.com/ix2cQqBtdO
— Jorge Gallardo (@jorgato10) November 30, 2017 След поредицата от разочароващи изяви на 20-годишния полузащитник се появиха догатки, че Суонзи може да го върне на баварците още през януари, само че това няма по какъв начин да се случи. В контракта сред двата клуба има специфична уговорка, съгласно която Ренато ще прекара целия сезон в Англия. Освен това, Суозни не разполага с опцията да откупи португалеца през лятото.

Макар да бе заменен на почивката в два следващи мача (срещу Борнемут и Челси - б.р.), Санчес към момента се употребява с поддръжката на мениджъра на “лебедите” Пол Клемънт. Бившият помощник на Карло Анчелоти в Байерн показа: “Той ще преодолее сложния интервал. Вярвам, че скоро ще покаже същинските си възможности”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР