Кариерата на г-н Герджиков показва, че той има обвързаност с

...
Кариерата на г-н Герджиков показва, че той има обвързаност с
Коментари Харесай

Лозан Панов вярва, че кариерата на проф. Герджиков е обвързана с ДПС

Кариерата на господин Герджиков демонстрира, че той има обязаност с Движение за права и свободи. Неговата кариера и хората, които го поддържат, които са в Инициативния му комитет. Това съобщи претендентът за президент и ръководител на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

Делян Пеевски беше от младежката организация на Национална движение „Симеон Втори". Когато Национална движение „Симеон Втори" дойде в България с Царя, тогава в действителност пристигна и господин Пеевски, тогава пристигна и Движение за права и свободи във властта. Какво се случи след тези 800 дни, какво се случи след Тройната коалиция – по-късно пристигна господин Борисов, громеше корупцията и престъпността. Сега още веднъж имаме месии, които громят и не се случва нищо. Ето по какъв начин става подмяната, очерта картината съгласно своята визия Панов пред bTV.
 Г-н Радев е подправен воин, тъй като той подвигна пестник тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които завладяваха страната Г-н Радев е подправен воин, тъй като той подвигна пестник тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които завладяваха страната
Това съобщи претендентът за президент и ръководител на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. Панов напомни какво сподели Радев по вре...

Проблемът не е в личността, в системата е. Ако сменим едно лице с друго, какво ще се промени – няма по какъв начин да се промени. Ако над основния прокурор е единствено Господ, който и да застане, той може да бъде изкушен от тази власт, счита Панов.

Какво съобщи Панов за настоящия президент и любимец за втори мандат Румен Радев -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР