Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори

...
Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори
Коментари Харесай

Изумителната история на сина на Ламбо, който се превърна в лекар-звезда в САЩ

Кариерата му върви повече от сполучливо и неотдавна Влади даже е имал достойнството да бъде на корицата на здравно списание в Щатите, облечен в докторската униформа

Преуспяващ доктор в Америка е към този момент единственият биологичен наследник на Стефан Данаилов – Владимир. От 8 месеца насам той е лекар в болничното заведение в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от сполучливо и неотдавна Влади даже е имал достойнството да бъде на корицата на здравно списание в Щатите, облечен в докторската униформа, написа Ретро.

През 2022 година наследникът на Ламбо взе кетап за общопрактикуващ доктор от американския университет „ Маршал “, като сега специализацията му продължава в областта на нефрологията – компетентност, която визира заболяванията на бъбреците. Когато Влади споделил с татко си за решението си да учи медицина, артистът бил извънредно горделив и благополучен, че наследникът му поема по сериозен път в живота. Приживе екранният майор Деянов нееднократно е споделял, че майка му Евдокия преди време също доста желала и упорствала той самият да стане лекар.

Макар и напълно нов кадър в медицината, Влади е извънредно почитан от своите пациенти, а и от управлението на болничното заведение. Често дава изявленията на тематика опазване на здравето и се е трансформирал в същинска сензация. 36-годишният наследник на Ламбо е почнал професионалния си стаж като доктор и с доста положително възнаграждение, което му е разрешило да си купи къща, в която към този момент живее дружно със брачната половинка си Виктория.

Нито стотинка от приходите си обаче Влади не пилее на вятъра, защото има да връща студентски заем, който изтеглил, преди да започва образованието си по медицина, защото в оня миг не можел да си разреши скъпите академични такси. След като обаче завърши специализацията си по нефрология, той към този момент ще има правото да практикува освен в болничното заведение, а и да отвори собствен частен кабинен в Америка. Тогава и заплатата му щяла фрапантно да се увеличи и да възлиза на към 300 хиляди $ годишно, което се равнява на 50 хиляди лв. месечно.

Колкото до това дали ще се върне в България, с цел да работи у нас, Влади счита, че това няма по какъв начин да се случи. Плановете със брачната половинка му Виктория, която е детски възпитател, са скоро да основат и свои наследници. Двамата се венчаха на скромна женитба в Америка на рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември 2017 година Тогава Ламбо не съумя да участва персонално на церемонията поради влошеното си здраве, само че изпрати дарове и даде благословията си на младите. Приживе той почиташе и обичаше своята снаха, която е американка. Скромната Виктория е огромната обич на Влади, а в България той я е водил към този момент няколко пъти. За последно двамата съумяха да се приберат на родна земя преди тъкмо една година, с цел да уредят някои финансови каузи. Владимир наследи огромния къс от наследството на Ламбо, а средствата преуспяващият млад лекар вложил в устройването на живота си в Щатите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР