Кари Лейк призна в интервю в понеделник, че не знае

...
Кари Лейк призна в интервю в понеделник, че не знае
Коментари Харесай

Лейк: „Не знам кой точно е откраднал изборите“

Кари Лейк призна в изявление в понеделник, че не „ знае кой тъкмо е откраднал изборите “, откакто беше притисната неведнъж за доказателство, че изборите бяха откраднати, само че тя твърди, че изборите в страната не са сигурни.

Лейк, който загуби на косъм конкуренцията за губернатор на Аризона през 2022 година от губернатора Кейти Хобс (Д), се кандидатира за Сената на Аризона против представителя. Рубен Галего (Д-Аризона).

Лейк стана прочут по време на цикъла от 2022 година с това, че сложи под въпрос резултатите от 2020 година сред някогашния президент Тръмп и президента Байдън, макар че Байдън завоюва Аризона с малко повече от четвърт процентен пункт през 2020 година Тя също по този начин заведе каузи, оспорвайки резултатите от изборите й през 2022 година, макар че те значително бяха отхвърлени в съда.

По време на изявление за „ Outspoken with Bruce and Gaydos “ на KTAR News 92.3 FM, Lake беше запитана дали може да изясни кой е откраднал изборите от нея през 2022 година и по какъв начин са го създали.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР