Кари Лейк най-накрая е готова да продължи от изборите през

...
Кари Лейк най-накрая е готова да продължи от изборите през
Коментари Харесай

Кари Лейк „проби кол“ в сърцето на републиканците на Маккейн. Сега тя иска среща.

Кари Лейк най-сетне е подготвена да продължи от изборите през 2022 година — или най-малко желае противниците й да го създадат.

Републиканецът от Аризона се отхвърли — към този момент — методът с огън и жупел, който тя възприе в несполучливата си кандидатура за губернатор предходната година, възприемайки друг метод в актуалната си акция за Сената: дипломация.

Лейк стартира да се свързва с републиканците, които нападна предходната година, пробвайки се с цел да поправи връзките, които е раздрала. Дали тя може да поправи вредите от 2022 година – или в случай че опитите й да го направи ще ядосат лоялната й база – може да дефинира по какъв начин ще се оправи в евентуално объркана тройна конкуренция за мястото на сенатор Кирстен Синема.

Нейният най-големият опит за разведряване до момента е с Карин Тейлър Робсън, нейният главен конкурент през 2022 година, за който тя един път мощно загатна, че е златотърсач, употребяващ парите на брачна половинка си, с цел да се опита да купи губернаторството на Аризона.

Лейк и Робсън се срещнаха във Финикс късно октомври, с цел да обсъдят оставянето на надпреварата си през 2022 година и те се съгласиха да поддържат връзка, съгласно двама души, осведомени с полемиките, на които е предоставена анонимност, защото не са упълномощени да ги разискват. Човек, непосредствен до Лейк, разказа диалога като „ работлив “, до момента в който човек, непосредствен до Робсън, го назова „ сърдечен “. проби прът в сърцето на машината на Маккейн “, сподели на конкурент, че е „ добре децата със специфични потребности да бъдат “ полово насилвани и туитна, че Робсън „ се пробва да купи изборите с милионите на 95-годишния си брачен партньор. “ < /p>

Опитът на Лейк да бъде добър може да се изплати, в случай че въобще отслаби привлекателността на Синема пред по-умереното крило на Републиканската партия. Синема не е решила дали ще се кандидатира, само че има мощни връзки с центристки републиканци в щата, изключително тези в модела на починалия сенатор Джон Маккейн. " Кари Лейк е подготвен да протегне ръка и да приказва с всеки, който желае да помогне за обединяването на партията, тъй че републиканците да могат да завоюват назад Аризона ", сподели Гарет Вентри, старши консултант на Lake.

Орбитата на „ републиканците на Маккейн “ беше в несъгласие с Lake през цялата миналогодишна акция. Те съставляват особена опасност за Лейк, в случай че Синема реши да се включи в конкуренцията. Това би го трансформирало в тристранно съревнование с представителя Рубен Галего, евентуалният претендент на Демократическата партия, а Лейк ще би трябвало да консолидира допустимо най-голяма поддръжка от Републиканската партия, с цел да завоюва.

Републиканците се нуждаят от едно до две места, с цел да обърнете Сената - според от това кой ще завоюва Белия дом - и Аризона може да играе решаваща роля при определянето кой да управлява камарата. Първоначално скептични към кандидатурата на Лейк, националните републиканци стартират да я прегръщат, изключително тъй като има възможност тя да завоюва първичните избори.

Но не е ясно дали напъните й биха могли да ухажват умерените републиканци в Аризона ще проработят.

„ Ще се доверят ли тези обичайни гласоподаватели на Рейгън-Маккейн на новото езеро Кари? Това е добър въпрос “, сподели Кърк Адамс, републиканец, някогашен ръководител на Камарата на представителите на Аризона. „ Тя направи всичко допустимо да обиди тази група гласоподаватели и го носеше като мотив за горделивост и не знам дали хората ще трансформират мнението си за нея. “

И увертюрите на Лейк може да разгневи енергично нейната MAGA — и анти-истеблишмънт — база.

Освен Робсън, Лейк е в контакт с Кати Петсас, деятел на Републиканската партия в щата, а също по този начин се е свързала с някогашен конкурент на Sinema, някогашна Републиканска партия Сенатор Марта Максали, съгласно човек, осведомен с нейната тактика. Тя възнамерява повече контакти през идващите седмици.

Но до момента тя не е говорила за някои от най-големите играчи в Републиканската партия на Аризона.

Тя не е осъществила контакт с някогашен републикански губернатор. Дъг Дюси, съгласно човек, осведомен с техните взаимоотношения. А Шарън Харпър, консултант на Синди Маккейн, вдовицата на починалия сенатор, сподели, че Лейк не се е свързал с нея. Харпър набира средства за Синема.

„ Подкрепям хора, които считам, че са междинните водачи в нашия щат. Мисля, че това в действителност е профилът на Аризона “, сподели тя.

Попитана дали ще се срещне с Лейк, Харпър възрази: „ В момента съм фокусирана върху други неща. “

Робсън, някогашен член на Съвета на регентите на Аризона, е съдружник на Дюси и брачна половинка на магнат с недвижими парцели. Тя загуби от Лейк с 5 точки на първичните избори, а Лейк загуби с малко от губернатора на Демократическата партия Кейти Хобс през ноември.

Лейк към този момент стартира старания да консолидира поддръжката на републиканците във Вашингтон. Тя е била в контакт с представителя на малцинството в Сената Джон Тюн, вторият най-високопоставен републиканец в камарата, и е писала известия със сенатор Стив Дейнс (R-Mont.), който управлява акцията на Републиканската партия в Сената, съгласно хора, осведомени с взаимоотношенията им.

„ Тя има в действителност мощен старт “, сподели Дейнс в малко изявление. „ Тя ще завоюва първичните избори. “

На скорошна среща на републиканците в Сената, сенатор Линдзи Греъм прикани сътрудниците си да се обединят зад Лейк, съгласно двама души, присъстващи в стаята. Един от членовете на управлението, сенатор Джон Барасо (R-Wyo.) към този момент я е подкрепил. И двамата мъже бяха другари на Маккейн по време на престоя му в Сената.

Лидерите на републиканския Сенат приканиха Лейк да се концентрира върху актуалните избори и да изостави споменаването на изборни измами – съществена точка, която тя направи на събитието си през октомври. Daines похвали речта й при стартирането, съгласно човек, осведомен с мненията му, и управлението на NRSC участва на събитието.

„ Мисля, че тя схваща, че това е друго съревнование от предходното й съревнование “, сподели Корнин, който срещна с Лейк, когато тя посети окръг Колумбия тази есен. „ Тя изглеждаше доста остра, само че мисля, че това, което постоянно е в действителност значимо за всички нас, е да поддържаме дисциплинираност. “

Имаше някои похвали за напъните й при започване на акцията.

Лидерство асистент прочете неотдавнашните мнения на Лейк пред консервативно издание по отношение на политиката за абортите като образец на скорошна среща със чиновници на Републиканската партия в Сената за това по какъв начин да се направи известие по въпроса, който изтезава Републиканската партия след рухването на Роу против Уейд, съгласно човек в срещата. Нейният емфатичен коментар: „ Честно казано, в случай че в никакъв случай не променим нито един закон за абортите, можем да понижим абортите, като поддържаме дамите. “

D.C. Републиканците обаче може да са по-лесни за продобиване от тези в Аризона.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР