Кари Хилтън от Великобритания е станала баба на 35 години.

...
Кари Хилтън от Великобритания е станала баба на 35 години.
Коментари Харесай

Секси баба на 35 години похарчи хиляди долари и стана фитнес сензация

Кари Хилтън от Англия е станала баба на 35 години. Това обаче не ѝ пречи да показва спортната си форма в Инстаграм. За да се поддържа в добра кондиция, секси бабата е похарчила 18 000 $ за пластични интервенции през миналите пет години, написа в.: " Мирър ".  Фото: instagram.com/carrie__hilton/

Британката Кари Хилтън е станала майка на 18 години, а неотдавна щерка ѝ я дарила с внучката Джесика. Младата и прелестна баба изобщо не изпитва комплекси поради своя статут. Тя дори има профил в Инстаграм, в който разгласява фотоси от спортните си тренировки - тя се занимава със спорт минимум пет пъти седмицата.
 Фото: instagram.com/carrie__hilton/

Впрочем, спортът не е единственият метод Кери да резервира хубостта си. През последните пет години тя е похарчила към 18 000 $ за процедури, като присаждане на коса, поправяне на зъбите, ботокс и увеличение на гърдите.
 Фото: instagram.com/carrie__hilton/
" Най-прелестната баба във Англия ", споделя, че хората, които не я познават, не могат да повярват, когато щерка ѝ Клариса я назовава майка. " В тези случаи просто споделям, че съм сестра ѝ и се дръзвам ", споделя тя.
 Фото: instagram.com/carrie__hilton/

Интересно е, че макар потресаващия си тип, Кери не е най-младата баба в света. Титлата принадлежи на Рифка Станеску от Румъния - тя стана баба на 23 години. Баба на 35 години похарчи хиляди долари и стана фитнес сензация

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР