Кари е един от тримата финалисти на “Сървайвър - извън

...
Кари е един от тримата финалисти на “Сървайвър - извън
Коментари Харесай

В гардероба на Карин Околие

Кари е един от тримата финалисти на “Сървайвър ” - отвън малкия екран и живота в “племето ” тя е професионален лекоатлет, подкастър и модел. 

Стилът ѝ по-често е състезателен, само че от време на време може да изненада приятелите си с грациозен аутфит и високи токове. 

И въпреки всичко, в случай че я срещнете на улицата, по-вероятно е да я видите с кецове и обувки на равни подметки. 

Заедно с немската верига Deichmann предизвикахме Карин да ни покаже дрешника си ) и да го съчетае с някои от моделите от на марката. 

“Във всекидневието си обичам да вървя спортно облечена - дънки, равни обувки и някакъв топ. Много одобрявам сака. Когато фотографирам подкаст си, се обличам по-елегантно или несъмнено, в случай че имам някакъв мотив ”. 

За телевизионния край на “Сървайвър ” Карин внезапно сменя своето амплоа - феновете бяха привикнали да я виждат в продължение на два месеца единствено по бански и внезапно - дълга публична рокля и високи токове. Контрастът беше голям. 

“Харесва ми и тази провокация, която е основно към мен. Аз съм човек - състезател - от дете съм по чеп, спортен екип и маратонки. Сменях кецовете с шпайкове и назад. Затова, когато имам причина да изляза от тази си “кожа ”, на драго сърце го върша. ”

Като всички хора от нейното потомство, Кари няма време за губене и пазари онлайн. Не е огромен почитател на обиколките по магазини, избира браузването в мрежата. Като нещо не ѝ харесва връща. Фен е на капсулния вид дрешник, в който нещата се съчетават едно с друго и няма нищо ненужно. “Аз съм удобен човек, класифицирам живота си в ексел - без да се майтапя, може би повода е и спортът - той изисква от теб да можеш да събереш живота си в един куфар и непрекъснато да се адаптираш към нова среда, нови хора, нов климат ”. 

След всичко, което чувате не очаквате човек като нея да е ходил на проби за рокля след абитуриентския си бал, нали? Окачва се обаче, че номинацията за “Жена на годината ” на списание Грация в категорията Инфлуенсър я води непосредствено в ателието на Борче Ристовски. 

Борче е дизайнер от Македония, който живее и работи в България. 

“Той безусловно уши роклята по тялото ми - беше много забавен развой, при който съвсем не трябваше да вдишвам и да шавам. Представете си за човек като мен, на който специалността му е да се движи, каква изненада е била цялата тази активност, в която някой може обикаля с игли и конци ”. 



Разбира се формалната рокля изисква и подобаващите обувки. Кари балнсира отлично върху високите токове и в действителност се оказва, че има много процедура. 

“Харесвам сандали с каишки с по-дебел ток, също и типичен стилетос, макар че признавам си, рядко имам къде да ги нося. Преди да стана лекоатлет, доста желаех да съм танцьор, да излизам на сцената - упражнявах за малко съвременен балет, тъй че имам отношение към тази грациозност и елегантност, която носи танцуването.

" Не всичко в живота е прескачане на трудности или спринт, от време на време би трябвало да се стъпва и на пръсти. ”

Следващият аутфит на Карин включва несъразмерен кроп топ и дънки. Това лято би трябвало да имате най-малко една дреха, в която линиите да не са напълно успоредни, а презрамките - не на нормалните си места. Модата го изисква. 

Кари го съчетава с на дребна платформа и бяло-сино райе. Идеални за разходки покрай морето и за зареждане с положително въодушевление. Стоят еднообразно добре с рокля, деним или ленен панталон.



Нещо, което сигурно Кари не желае да пропуща да означи в нашия модерно спринт през нейния дрешник, е един доста присъщ претекст за сезона - - тя варира от солидна верижка върху горна част на обувката - метал или пластмаса, до кожена плетка. 

Две неща, които не престават да са съвременни от предишното лято са грубите сандали с равна подметка с милитъри лъчение и чехлите. 

Кари облича и късо сако, което е част от костюм, само че този път взема решение да го употребява поотделно.



“Харесвам костюмите, само че не и с публични обувки - по-скоро с кецове или нещо по-провокативно надолу. Когато сложа сако, се сещам за един откъс на Конър Макгрегър, който гласи: “You can take on the world in a good suit. ” И аз по този начин се усещам! 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР