Карго моделът е обявен за „най-горещия” панталон на 2022 година,

...
Карго моделът е обявен за „най-горещия” панталон на 2022 година,
Коментари Харесай

Карго панталоните са „най-горещия” модел за 2022 година

Карго моделът е разгласен за „ най-горещия” панталон на 2022 година, оповестява БГНЕС, базирайки се на английското издание на списание Vogue.

Според редакторите на изданието този жанр си е върнал известността измежду звездите по целия свят. Сред почитателите му са моделите Емили Ратайковски, Хейли Бийбър, Джиджи и Бела Хадид, както и певицата Риана.

Карго панталоните са основани за английските военни. Те са практични, изключително поради многото комфортни джобове. В началото на хилядолетието стилът излиза отвън рамките на униформата и се трансформира в фешън наклонност в средите на известни дамски музикални групи като All Saints, TLC, Destiny's Child.

cargo pants are back
— #AllPodcastsMatter (@AllPodsMatter)
Според изданието през 2022 година известни фешън марки употребяват наклонността в своите сбирки, в това число Tom Ford, Diesel, Balmain, Blumarine, Dion Lee. След това този жанр е разпространяван от певиците Риана и Дуа Липа, както и от манекенката Бела Хадид. Vogue също по този начин акцентира гъвкавостта на модела - този вид панталони се комбинира както със спортни обувки, по този начин и с токчета.

Yes, cargo pants really are back in style:
— Fashionista.com (@Fashionista_com)
По-рано през април английското списание Fashion United разгласи, че ботушите над коляното, известни при започване на хилядолетието, още веднъж са на мода. Тази година наклонността неведнъж се появява в сбирките на известни марки като Givenchy, Roberto Cavalli, Moschino и Bottega Veneta. Дизайнерите предложиха разнообразни разновидности за обувки, в това число модели с изображения на лъвски глави и приложения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР