Кърджали. По време на управлението на БСП в Кърджали над

...
Кърджали. По време на управлението на БСП в Кърджали над
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева в Кърджали: Има добра новина – ще спечелим предстоящите избори

Кърджали. „ По време на ръководството на Българска социалистическа партия в Кърджали над 320 млн. евро са били вложени в инфраструктура, в рехабилитация на цялата пътна мрежа, както и ВИК мрежата. През ръководството на ГЕРБ – единствено обещания ”. Това съобщи лидерът на листата за евроизборите на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева по време на среща с обществеността в град Кърджали, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия . По думите на Йончева вложения липсват в цялата страна: „ Европа е огромен късмет за нас, тъй като в реалност оттова идват средства, с които могат да се изравнят стандартите на живот ”. Йончева установи още, че сме заели всички последни места в европейските ранглисти, а българските села не престават да обезлюдяват. „ На 1 май обаче видяхме настроението на успеха, не просто на вярата ”, оптимистично добави тя. „ Пътят, по който сме поели, ще докара до смяна на България. Това са избори освен за Европейския съюз, само че и за България. Нека на 26-ти май да излезем да гласуваме - няма значение за кого, стига да не е за мафията ", прикани тя.

„ Не сме в Шенген поради корупцията. 11 милиарда евро всяка година изтичат вследствие на грабежа, споделя отчет на Европейския парламент (Европейски проучвателен център) ”, съобщи още Йончева. Тя напомни, че България е най-бедната страна в Европа и че неравенствата се усилват всяка година. „ Каква непоклатимост е това? ”, риторично попита лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България ". „ Растежът е напредък на застой. 3,6 % - това е напредък на бедните страни и той не е вследствие на произвеждане ”, разяснява тя. „ Правителството развива едрото земеделие – това не се прави в Европейски Съюз, който е обществен план – там се дават благоприятни условия на дребни фермери ”, съобщи Елена Йончева. Тя сподели още, че 70 % от дотациите за земеделие в България са дадени на под 100 компании (при регистрирани 90 хиляди аграрни производители) и че 82 % от земеделската земя в България се ръководи от 1.5 % от земеделските стопанства.

По тематиката за българската енергетика Елена Йончева изрази мнение, че България към този момент не държи кранчето на газта и че то е било подадено на южната ни съседка, с което не сме защитили националния си интерес. Йончева обърна внимание на срещата си по-рано денем в структуроопределящото дружество „ Неохим ”, където работят над 800 индивида и на тяхната неустановеност във връзка закупуването на газ и неговите цени след 2020 година. „ Как ще работят българските семейства, по какъв начин ще се развива българската индустрия? ”, попита Йончева.

„ Има една добра вест – ще спечелим идните избори ”, заключи Йончева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР