Кардиологът д-р Бойчо Бойчев е едно от двете предложения на

...
Кардиологът д-р Бойчо Бойчев е едно от двете предложения на
Коментари Харесай

Кардиологът д-р Бойчев предложен за почетен гражданин на Казанлък

Кардиологът доктор Бойчо Бойчев е едно от двете оферти на кметицата на Казанлък Галина Стоянова за почетен жител на града, стана ясно от личните й думи. Другото предложение на Стоянова е прокуристът на локалната компания „ М+С Хидравлик “ АД Владимир Спасов.

Предложения за почетен жител на Казанлък се одобряват в период до 20 април, а право на такива имат инициативни комитети и неправителствени организации, разясни тя. Направените оферти ще бъдат гласувани от Общинския съвет в границите на Празника на розата. По традиция определените се награждават на тържествена сесия на празника на Казанлък - 3 юни.

„ Тази година ще упражня правото си като кмет да предложа аргументирано двама казанлъчани, които заслужават да бъдат почетени с това звание “, сподели Стоянова, представена от Българска телеграфна агенция. Тя акцентира, че доктор Бойчо Бойчев е „ величие “ в региона на кардиологията и е прочут освен в Казанлък, само че и в цялата страна със своите специфични умения, свързани с телемедицината. „ Считам, че доктор Бойчев освен работи за здравето на хората с откриването на центъра за телемедицина „ Чек Пойнт Кардио “ в Казанлък, само че и способства за развиването на града, тъй като такива модерни медицински способи се практикуват нормално в огромните регионални центрове “, сподели Галина Стоянова. Тя изрази мнение, че казанлъчани дължат на доктор Бойчев почитание и признателност, по тази причина че е избрал да развие центъра точно в Казанлък.

„ Другият наш съгражданин, който считам, че заслужава да бъде приет и да му благодарим, е Владимир Спасов “, сподели още кметът. Тя уточни, че Спасов не е толкоз известен с медийни изяви, колкото с работата и уговорките си към хората, на които обезпечава трудова претовареност в Казанлък, както и с производството, което се популяризира и търгува по целия свят.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР