Карантината има и добри страни - прекарваш време с най-близките

...
Карантината има и добри страни - прекарваш време с най-близките
Коментари Харесай

Маги Халваджиян умили целия интернет с уникална снимка на внучетата си и мил текст! Вижте ги!

Карантината има и положителни страни - прекарваш време с най-близките и най-любимите хора, вършиме обичаните си занимания. 

В това се убедихме всички, а известните лица в България не вършат изключение от това предписание. Сред тях е и един от най-популярните продуценти у нас - Маги Халваджиян, който в края на януари предходната година стана дядо за повторно.

Виж още: Моника Валериева предизвика със фотография

Та Маги Халваджиян разгласява фотография на двете си внучета, с която умили всичките си почитатели в Instagram. На нея внукът му Еди е гушнал сестричката си Кай и ѝ дава да пие вода от шише.

Виж още: Изненада: Тя е бременна за пети път

" Карантината има положителни страни ", е точно текстът, който процудентът е сложил. Дали фотографията е негово дело, не знаем, само че е реалност, че майката на Еди и Кай, Алекс Енева, която е хореограф на шоуто " Като две капки вода ", не я виждаме на екран.

Виж още: Преслава сподели по какъв начин тренира с прелестната Паола

Предвид взетите ограничения в шоуто няма да се изненадаме, в случай че Алекс е взела насериозно рекомендациите на Националния щаб и си седи у дома. Иначе в последните си изявления тя си спомня с носталгия за екзотичните пътувания преди възбраните и карантините. 

Виж още: Ванга предрекла: Хора ще падат като мухи от заболяването! Снаха ѝ съобщи посланието ѝ към народа

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР