Карантината е шанс да посветим време на всички онези неща,

...
Карантината е шанс да посветим време на всички онези неща,
Коментари Харесай

Какво да правим сега у дома? Можем да изкараме пари от ненужните си дрехи

Карантината е късмет да посветим време на всички тези неща, до които в бързането все не стигаме.

Сортирането на облеклата в дрешника ни е тъкмо такава задача. Отлагаме я с месеци (понякога и с години), само че истината е, че удовлетворението по-късно работи прелестно! А с помощта на remixshop.com, от това можем и да спечелим пари.

Веднага разясняваме, че не е нужно нито да излизате от у дома, нито да плащате каквото и да било за превоз – от онлайн магазина ще поемат цялата грижа.

Всъщност, единствената ви работа е да прецените кои са облеклата и аксесоарите, с които е по-добре да се разделите. Някои хора поучават да се отърваваме от всичко, което не сме поставили през последните 6 месеца.

Прочетете още: Защо Холивуд обича магазините секънд хенд

 Какво да вършим в този момент вкъщи? Можем да изкараме пари от ненужните си облекла

Ние по-скоро харесваме рекомендацията на Мари Кондо, която ни поучава да се запитаме: Радва ли ни тази дреха? Ако една фешън облага не провокира във вас никакъв импровизиран възторг да я носите, то няма смисъл да се задържа в дрешника ви.

От своя страна remixshop.com имат свое простичко предписание. Ако нещо е задоволително положително да го подарите на другарка, значи е задоволително положително и за продажба!

Заделените от вас продукти би трябвало да са съвършено непокътнати. От там нататък стартира най-лесното – посредством услугата “Продайте на Remix ” поръчвате гратис Remix Bag – плик, който ви носят на определения адрес, а по-късно в него куриерът отнася (отново безплатно) до Remix облеклата и аксесоарите ви за продажба.

Одобрените продукти се пускат в продажба нa remixshop.com. Можете да изчакате да бъдат продадени или да получите препоръчаната за вашите продукти сума незабавно посредством опцията “Продайте в този момент ”. Парите отиват във вашия виртуален портфейл и можете с тях да пазарувате нови фешън находки от Remix, да ги получите по банковата ви сметка или да извършите положително, като дарите за идеята на SOS Детски селища България. Прочетете повече за услугата на remixshop.com/sell.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР