Караниците между крайно левите БСП и Атака за това кой

...
Караниците между крайно левите БСП и Атака за това кой
Коментари Харесай

Любовта на БСП и Атака към Русия премина в юмручен бой

Караниците сред извънредно левите Българска социалистическа партия и ”Атака ” за това кой обича повече Русия мина в юмручен пердах на представители на социалистите и кореспондент на телевизия ”Алфа ”, която е партийната телевизия на ”Атака ” по време на Марша на Безсмъртния полк послучай 9 май. Националистите излязоха с публично мнение за кавгата, само че от Българска социалистическа партия към момента няма такова. " Депутати от Българска социалистическа партия удрят кореспондент на АЛФА ТВ. Хулиганите на Нинова са изнервени от въпроса, за какво техният външен министър Вигенин легитимира киевската хунта.

4 години партия АТАКА чака отговор от управлението на Българска социалистическа партия за какво техният външен министър Кристиян Вигенин легитимира киевската хунта с визитата си в Украйна през 2014 година Тогава Вигенин се срещна с президента на Украйна Александър Турчинов и на процедура призна фашисткото държавно управление, което пристигна на власт след кървясъл прелом и убити мирни жители. АТАКА няколко пъти изиска оставката на Вигенин.

По време на честванията на Деня на успеха пред Паметника на Съветската войска в София кореспондент на АЛФА още веднъж зададе въпроса към председателката на левицата. Вместо съответен отговор от Нинова, той получил удари от страна на депутатите Таско Ерменков, Георги Свиленски и Славчо Велков. Те влязоха в ролята на персонална защита на лидерката си и започнаха да дърпат журналиста от АЛФА ТВ, да изтръгват микрофона от ръцете му и не разрешиха да задава неуместни въпроси на парламентарната им шефка.

От Българска социалистическа партия не пожелаха да разясняват и за какво не гласоподаваха предлагането на Волен Сидеров и АТАКА да отпаднат глобите против Русия, а в този момент се пробват да събират русофилски електорат с поднасяне на венци. "

" Когато властта употребява медиите си като бухалки, има риск за здравето на публицистите. Това не трябва да се позволява ", разяснява пред Клуб Z депутатът от левицата Антон Кутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР