Каракачанов се възмути от действията на новите народни представители и

...
Каракачанов се възмути от действията на новите народни представители и
Коментари Харесай

Каракачанов като истински аскет - карал най-старата кола, за да е солидарен с армията

Каракачанов се възмути от дейностите на новите народни представители и в частност колата, която кара водачът на ПГ на “Има подобен народ” - Тошко Йорданов. Спомена и една подправена вест, която стартира да се тиражира в проправителствените медии - за 10-те хиляди лв. заплата, което се оказа безспорен кьорфишек.

“Тези хора се бяха приготвили през днешния ден да гласоподават едни ремонти, с които на процедура да отворят вратата за едно безотговорно гласоподаване в една прилежаща страна. Процесите се управляват не от самите гласоподаватели, а от други хора”, отсече Каракачанов.

Думите му са поради проектите да се вкара гласоподаване по пощата на идващите избори с промени в Изборния кодекс. Днес деятели и членове на Вътрешна македонска революционна организация дори се събраха на митинг и скандираха против Тошко Йорданов и Антоанета Стефанова, които одобриха и неотложно върнаха мандата за сформиране на кабинет на президента Румен Радев. На излизане от “Дондуков 2” обаче бяха посрещнати точно от Вътрешна македонска революционна организация.

“Не можаха да съберат болшинство. Лесно се лае и се плюе по кабеларката, само че когато би трябвало да станеш в 7 и да отидеш на работа в 8.30, е малко по-различно. Нали бяхме за народа? Погледнете през днешния ден мандатоносителят с каква кола отиде на работа…”, поде Каракачанов.

“Кой?”, полюбопитства Борисов и съобщи, че не ги гледа, с цел да не се ядосва, тъй като без да желал агресирал, а желал да обича врага си. Това пишело в Библията.

“Първата работа каква ти е - да си увеличиш заплатата”, продължи Каракачанов.

“Ама с каква кола? Кажи, че ми стана интересно”, по клюкарски фасон запита Борисов.

Каракачанов обаче си продължи по своему:

“Първата работа каква ти е? Да си увеличиш заплатата на 10 хиляди лв., да се качиш на служебните мерцедеси. Нали бяхте за народа? Аз от 4 години карам най-старата кола в страната. Нарочно!”, отсече Каракачанов и тропна по масата.

“Защото армията няма пари и аз би трябвало да давам персонален образец. Те се юранха на новите коли”, възмути се Каракачанов и цитира хан Омуртаг: А Бог вижда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР