Карабинерите от намиращия се на 50-ина километра западно от Генуа

...
Карабинерите от намиращия се на 50-ина километра западно от Генуа
Коментари Харесай

56-годишната учителка Елена натрупа богатство чрез сексуслуги по време на локдауна

Карабинерите от намиращия се на 50-ина километра западно от Генуа пристанищен град Савона засякоха учителка-жрица, която правела яки пари и в наложения поради ковид локдаун.

Сексапилната дама била извънредно изобретателна в двойнствения си живот – в часовете си по италианска литература в локалната вечерна гимназия и в школата на непосредствен затвор тя се представяла в строги тоалети.

Вестник " Стампа " и още куп италиански медии акцентират, че с изключение на кралица на дегизирането, даскалицата жрица била и доста умела лъжкиня. Защото Елена, както се вписала в няколко уеб страницата за платена обич, се представяла за 45-годишна, а в действителност била на 56! Но била дейна спортистка и в случай че се има вяра на разпитани в полицията нейни фенове, била заредена със страхотна секс енергия и възрастта изобщо не й личала, изключително в желаните от нея полутъмни спални.

Ценоразписът й бил сред 100 и 200 евро на сеанс според от неговото времетраене и съответните " услуги ", като за силите на реда чистите й пригоди на месец надхвърляли 8 000 евро. Т.е. печелела добре в тези сложни карантинни краткотрайна, джиткала сред учебните заведения и гарсониерите за платена обич с първокласен " Ягуар ", носела единствено маркови облекла.

Най-интересното в тази ситуация обаче е, че Елена не може да бъде подведена под правосъдна отговорност поради нейния двойнствен живот, защото доброволната проституция в Италия не е неразрешена. За незаконно държание в изискванията на локдаун обаче могат да бъдат дадени под съд към 70 нейни клиенти. Пред Темида ще бъдат изправени брачният партньор на жрицата и двама негови другари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР