Капитанът Върджил ван Дайк разсея съмненията около бъдещето му в

...
Капитанът Върджил ван Дайк разсея съмненията около бъдещето му в
Коментари Харесай

Ван Дайк успокои феновете на Ливърпул: Думите ми бяха извадени от контекст, обичам клуба

Капитанът Върджил ван Дайк разсея подозренията към бъдещето му в британския футболен клуб Ливърпул в изявление за подкаста Men in Blazers.

Централният бранител съобщи часове по-рано, че не е сигурен дали ще остане при " алените " след отдръпването на мениджъра Юрген Клоп, само че по-късно сподели, че е " изцяло предан " на тима и желае " тази година да бъде специфична ".
 Почетино: Финалът с Ливърпул ще бъде ваучър, само че ние отиваме да спечелим
Почетино: Финалът с Ливърпул ще бъде ваучър, само че ние отиваме да спечелим

Мениджърът на Челси се надява Клоп да се завърне бързо

32-годишният Ван Дайк има по-малко от 18 месеца по контракт с Ливърпул.

" Думите ми бяха извадени подтекст. Искам да се разбере ясно, че съм изцяло предан на клуба. Обичам Ливърпул и обичам почитателите ", съобщи Ван Дайк за Men in Blazers, представен от организация PA Media.

Ливърпул освен е отпред на Висшата лига след преполовяването на сезона, а също така мърсисайдци се борят за титли на още три фронта. Ван Дайк съобщи, че не желае да отвлича вниманието на почитателите и съотборниците си с приказки за самия него си.

" Не става въпрос за мен. Става въпрос за нас и постоянно е било по този начин. Преди пет дни никой не говореше за контракта ми и в този момент тези приказки наподобяват нелепи. Напълно съм фокусиран върху футбола и желая тази година да бъде специфична ", продължи той.

" Информацията от преди няколко дни бе шокираща за всички, в това число за хората, които сме свързани с клуба. Ние обаче имаме избрани цели, които мечтаем да реализираме. Те не са се трансформирали и сме изцяло съсредоточени. Обожавам всяка секунда, в която съм капитан на този тим ".
 Какво се случва в Ливърпул? Ван Дайк също заприказва за овакантяване на
Какво се случва в Ливърпул? Ван Дайк също заприказва за овакантяване на " Анфийлд "

" Ще забележим какво ще се случи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР