Капитанът Цветелин Тонев бе големият герой за Хебър при сензационната

...
Капитанът Цветелин Тонев бе големият герой за Хебър при сензационната
Коментари Харесай

Капитанът на Хебър: Сега ще трябва да поддържаме това ниво

Капитанът Цветелин Тонев бе огромният воин за Хебър при сензационната победа с 1:0 над Ботев Пловдив на старта на шампионата. Той е сигурен, че пред тима предстоят доста положителни дни и е оптимист за бъдещето на тима в елита.

" Много положително начало за нас, един прекрасен резултат и отличен старт в шампионата. Все отново ние сме новаци в шампионата и занапред ще се потвърждаваме. Това ще накара другите тимове да имат повече почит към нас ", съобщи халфът пред " Мач Телеграф ".

Тонев изясни и за какво не е изразил бурно насладата си след гола.

" Не се зарадвах изключително доста на попадението, тъй като съм израснал в Ботев Пловдив. Изпитвам огромно почитание към тима, в който съм направил първите си стъпки във футбола. Изразих едва насладата си, само че това беше плод на обстоятелството, че съм в Хебър отдавна и извървях дълъг път с клуба, от третото равнище на България до елита. Това значи доста за мен ", прям бе той.

Според него успеха ще донесе нужното успокоение и убеденост в тима.

" Победата ни донесе повече убеденост от позиция на това, че видяхме че не е толкоз ужасно и можем да се противопоставим на всеки тим. Сега упованията към нас ще са да поддържаме това равнище. Може би първоначално бяхме леко сковани, само че успяхме да намерим своя темп и жанр. Бяхме малко по-прибрани, само че все пак успяхме да се оправим. Всички бяхме дружно, обединени и чакахме своя късмет. Той пристигна и успяхме да го осъществяваме ", сподели още той.
 В Хебър се гордеят от успеха си на старта
В Хебър се гордеят от успеха си на старта

Шеф благодари на футболистите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР