Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи изрази съжаление за загубата с 0:1

...
Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи изрази съжаление за загубата с 0:1
Коментари Харесай

Бонучи посочи причините за поражението на Ювентус от Интер

Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи изрази страдание за загубата с 0:1 от Интер в полуфинал за Купата на Италия и проучва аргументите за този процес на снощния мач сред двата отбора.
 Защитник реши Дерби д'Италия и класира Интер на финала за Купата на Италия Защитник реши Дерби д'Италия и класира Интер на финала за Купата на Италия
“Разбира се, постоянно боли, когато мачът е Интер - Юве и изпуснеш опцията да играеш на край. В този мач започнахме на ръчна спирачка, след което допуснахме гол, който можеше да бъде избегнат, и ни беше мъчно да сътворим нещо, с цел да нараним Интер и да се върнем назад в дуела. За страдание, нещата се развиха по този метод. Необходимо е да обърнем нова страница и да даваме повече във всеки аспект от техниката до характера. Трябваше да се оправим по-добре с топката и с някои от концепциите, с които се затруднихме да използван. Междувременно, Интер играха с висока преса и в някои случаи бяхме принудени да пробваме дълги пасове. С Федерико Киеза на върха на офанзивата става по-трудно да задържаме топката.

Дали съм се ядосал на някого при промяната ми? Не, просто започнах да получавам крампи в един моменти и предизвестих щаба да го имат поради при идващите смени. Те обаче не ме схванаха и по тази причина незабавно трябваше да напусна терена. Никога не съм предизвиквал дискусия, когато съм бил заменен, като това по този начин и няма да се случи. Дали сме били изтощени? В тези мачове се нуждаеш от тази динамичност, която усещаш в съблекалнята и на терена. Липсваше ни нещо в първите 25 минути, когато бяхме плахи в единоборствата. Някои от нас имаха по-голяма отмалялост от останалите, само че не трябва да използваме това като опрощение. Когато играем с Интер или Милан, би трябвало да демонстрираме темперамент. За страдание, в даден интервал от този мач това ни липсваше ”, разяснява Бонучи след дуела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР