Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини, сподели горчилката от загубения

...
Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини, сподели горчилката от загубения
Коментари Харесай

Джорджо Киелини: Записах невероятни 10 години, надявам се, че съм оставил нещо

Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини, показа горчилката от изгубения край за Купата на Италия. " Старата госпожа " отстъпи на Интер с 2:4, откакто позволиха поврат.

" Съжалявам. Има оскърбление, тъй като мислехме, че ще спечелим, само че би трябвало да приемем, че Интер завоюва всички директни конфликти. Гневът от загубата в три от четири мача с Интер, уповавам се, ни дава нужния темперамент за идващия сезон. Това е път на напредък ", съобщи Киелини.

" Ясно е, че нещо не е наред, казахме го и през последните дни. Далеч сме от най-силния тим в директните мачове. Трябва да създадем по-широк разбор. На този тим му липсва нещо, само че имам вяра, че Алегри е точният човек, който да наложи точното ДНК. Този тим не може да одобри да приключи и идващия сезон без трофей. "

" Важно е да си наясно с процеса на подмладяване. Записах невероятни 10 години. Направих всичко, което можах. Надявам се, че съм оставил нещо. В понеделник ще се сбогувам със стадиона, предавам щафетата на младите. Щастлив съм, че си потеглям на такова високо равнище. Аз ще бъда най-големият почитател, той остава в мен и не може да се изтрие ", съобщи Киелини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР