Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон опита да задържи отбора „на

...
Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон опита да задържи отбора „на
Коментари Харесай

Буфон: Юве не бива да слага каруцата пред коня

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон опита да задържи тима „ на земята” след снощната победа с 1:0 над водача в Серия А Наполи. Славният деец съобщи, че резултатът не е решил безусловно нищо в калчото и борбата за купата занапред ще се разгаря.

Бившият любим Игуаин удави Неапол в тежка тъга

Единственият гол на Гонсало Игуаин беше задоволителен за първенците да смълчат „ Сан Паоло” и да се приближат единствено на точка зад „ везувиани”, които остават отпред по силата на своите 38.

„ Аз съм удовлетворен, само че също по този начин знам, че оставаме втори, а на следващия ден можем да останем и трети (при победа над Киево Интер ще бъде новият лидер в класирането – б.р.). Това значи, че този мач би трябвало да бъде насочна точка и несъмнено не трябва слагаме каруцата пред коня”, разяснява стражът.

„ Доволни сме, тъй като да спечелиш в Неапол не е елементарно, но това са единствено ранните кръгове. Когато се отнасяме към мачовете с днешните целенасоченост, единство и фокус, в действителност сме стабилен отбор, който би могъл да повтори своите триумфи. Не е елементарно обаче всякога да показваш тези неща на терена.”

„ Знаем, че в избрани връзки ние си оставаме „ ние”, само че не е елементарно да го показваш през 3 дни. За това ти би трябвало голямо количество сила. Ето, че въпреки всичко сме в челото, а това е огромен знак”, добави скоро навършващия 40 години Буфон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР