Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана позитивен

...
Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана позитивен
Коментари Харесай

Асен Митков: Ако не бяхме грешили, Франция нямаше нищо

Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана положителен след края на мача с Франция в Рамат Ган, макар провалянето с 0:4. С втората си загуба в група B "лъвчетата " изгубиха и теоретични шансове да се класират във втората фаза, където отиват днешните ни противници и Нидерландия.

"Мисля, че се представихме на едно положително равнище, изключително през второто полувреме. Имаше експанзия, държахме топката повече от нормално. Мисля, че и четирите гола паднаха от самостоятелни неточности, а не отборни. Но Франция е един доста класен тим, който няма по какъв начин да не накаже такива грешки ".

"Данчо Петков, треньорът на нашия тим, имаше тактичност за мача. И мисля, че тя беше много добра, тъй като с изключение на нашите неточности преди почивката, Франция нямаше нищо. И щеше да се получи. Видяхте през първото полувреме изпуснахме положения посредством Роберто Райчев и Чунг. Щеше да се получи през второто, само че самостоятелните неточности ни попречиха ".

В неделя е последната среща и Митков и съотборниците му са окуражени да завоюват, въпреки и без получилия през днешния ден червен картон Роберто Райчев. По всяка възможност мястото му ще бъде заето от Константин Павлов от Ботев (Пловдив).

"С Полша ще търсим победа. Ние сме тук да играем футбол и няма друго защо. Знаем, че никой различен от предходните генерации не го е правил до момента на Европейски финали. Нямаме победа на Европейско за 17-годишни и желаеме ние да сме първият тим ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР