Капитанът на волейболния шампион Нефтохимик 2010 Иван Станев ще остане

...
Капитанът на волейболния шампион Нефтохимик 2010 Иван Станев ще остане
Коментари Харесай

Иван Станев остава в Нефтохимик 2010

Капитанът на волейболния първенец Нефтохимик 2010 Иван Станев ще остане в тима и през идващия сезон, оповестиха от клуба.

" Капитанът на настоящия първенец на България - ВК Нефтохимик 2010, Иван Станев остава на руля на триумфалния червен транспортен съд. Звездният разпределител преподписа за още един сезон, откакто се разбра с президента на клуба Огнян Томов.
 Иван Станев: Няма с какво да се изненадаме с Нефтохимик
Иван Станев: Няма с какво да се изненадаме с Нефтохимик

" Отборът е добре квалифициран за идните срещи "

Иван, който през юли ще навърши 38 години, завоюва при започване на този месец втората си купа с " нефтохимиците ". Той бе един от архитектите на историческия първи успех през 2007-а, когато купата ни бе гарнирана и с Купата на България за златен дубъл.

Станев, който е бронзов медалист от международното състезание за младежи в Иран през 2003 година и трети за Световната купа с мъжкия народен отбор в Япония през 2007-а, ще продължи да бъде и диригент, и мотиватор в полето и през сезон 2023/2024. Попътен вятър, капитане ", написаха на Facebook страницата си от Нефтохимик 2010.

" Здравейте, почитатели на Нефтохимик. Благодаря ви за поддръжката в миналия сезон, дружно спечелихме купата на България. Нека си пожелаем повече триумфи през идната година както в България, по този начин и в Европа ", съобщи Станев в послание към последователите на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР