Капитанът на ВК Левски Смилен Мляков бе категоричен, че между

...
Капитанът на ВК Левски Смилен Мляков бе категоричен, че между
Коментари Харесай

Мляков: Няма конфликт между мен и Александър Попов

Капитанът на ВК Левски Смилен Мляков бе безапелационен, че сред него и треньора на ЦСКА Александър Попов няма спор. През лятото на предходната година диагоналът мина от зала " Васил Симов " в редиците на безконечния противник, само че по този начин и не разгласи аргументите за своето решение. Утре Мляков ще се изправи против някогашния си клуб в дербито сред " сини " и " червени ".

" Не мисля, че има спор сред мен и Александър Попов, в никакъв случай не е имало. Решението да мина в Левски е мое, не желая да разясня аргументите. Приятел съм от 15-годишен както със Сашо Попов, по този начин и с Владимир Николов ", сподели Мляков на конференция през днешния ден.

" Смилен е отраснал в нашата школа, аз съм му бил не знам какъв брой години треньор. Но професионалният път е напълно друго нещо. Всеки би трябвало да търси най-хубавото за себе си, което е изцяло разбираемо и няма никаква драма ", съобщи по тематиката треньорът на ЦСКА Александър Попов.

Относно дербито с " алените ", Мляков показа, че неговите съотборници би трябвало да играят със сърце и душа, да не се опасяват, а чужденците да оказват помощ колкото могат на отбора. Волейболистът още веднъж насочи рецензия към младите играчи освен в Левски, само че и в българския шампионат. " Желание за себераздаване, за доказване, да играеш със сърце. Това липсва в доста от младите. Явно махането на казармата оказа въздействие. Много са факторите, става въпрос за друго потомство ", приключи Мляков.

Дербито в Суперлигата Левски – ЦСКА е във вторник, 13 февруари, от 18:30 ч. в " Универсиада " като заради съображения за сигурност в залата ще бъдат допускани единствено почитатели на " сините ". /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР