Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана изключително разочарован от загубата

...
Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана изключително разочарован от загубата
Коментари Харесай

Бейл за загубата от Иран: Това е изкормване

Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана извънредно отчаян от загубата на неговия отбор във втория дуел от груповата фаза на Световното състезание в Катар против Иран с 2:0. “Драконите ” приключиха наедно в първия си дуел против Съединени американски щати и към този момент имат минимални шансове за класиране в идната фаза.
 Първи червен картон на Мондиал 2022 и два гола в добавеното време доставиха трагична развръзка сред Иран и Уелс Първи червен картон на Мондиал 2022 и два гола в добавеното време доставиха трагична развръзка сред Иран и Уелс
“Това е изкормване, ние сме изкормени. Няма различен метод да го кажа. Борихме се до последната секунда, само че това е една от тези обстановки, в които просто би трябвало да понесеш случилото се и да продължиш напред. Трябва да се вдигнем незабавно. Ще бъде мъчно, само че ни остава още един мач в групата и би трябвало да опитаме да вземем позитивен резултат и да се насладим на прекарването, ” съобщи Бейл пред “ББС ”.
 Иран пренаписа историята с успеха над Уелс Иран пренаписа историята с успеха над Уелс
Бившето крило на Реал Мадрид не пожела да разяснява аления картон на Уейн Хенеси, който бе изпъден в 87-ата минута за нарушаване против Мехди Тареми при резултат 0:0, което в последна сметка предреши крайния излаз на дуела.

“Не го видях, тъй че не знам дали беше червен картон, само че това промени изцяло дуела. Очевидно след допускането на първия гол, вторият нямаше значение. Трябва да се възстановим и да се върнем за третия мач, ” съобщи капитанът на “драконите ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР