Капитанът на ЦСКА Юрген Матей сам е изявил желание не

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей сам е изявил желание не
Коментари Харесай

С опасност за здравето си, Матей сам поискал да играе срещу Левски

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей самичък е изявил предпочитание освен да играе, само че и да стартира от първата минута в дербито с Левски в неделя. Нидерландецът повече от месец лекуваше контузия, само че в събота взе пълноценно присъединяване в последната подготовка на отбора преди конфликта със сините. След нея той е изразил подготвеност да помогне на съотборниците си и по-малко от 24 часа по-късно изненадващо за всички изведе армейците с капитанската лента на националния стадион.

Матей е пример за себераздаване, дисциплинираност и жертвоготовност в алената съблекалня и потвърди това за следващ път. Лидерът на ЦСКА игра мощно против Левски и оказа помощ тимът да не допусне нито един прецизен удар съм Густаво Бусато.

Припомняме, че Юрген не игра през цялата есен, откакто се възстановяваше от интервенция в коляното. Направи всичко допустимо и бе подготвен за старта на зимната подготовка, само че единствено след няколко пролетни мача получи нова контузия - този път мускулен проблем в бедрото, напомня " Тема спорт ". И той обаче не пречупи нидерландеца, който не се посвени да предложи услугите си на треньора за дербито с Левски.
 Каранга към почитателите: Винаги ще ви нося в аленото си сърце!
Каранга към почитателите: Винаги ще ви нося в аленото си сърце!

Флиртува с тях
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР