Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, бе удостоен с наградата

...
Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, бе удостоен с наградата
Коментари Харесай

Юрген Матей: Да съм капитан на ЦСКА е отговорност и чест

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, бе почетен с премията за футболист на 14-ия кръг в efbet Лига. На церемонията по приемане на своя приз нидерландецът показа, че тимът би трябвало да бъде по-постоянен в изявите си, в случай че желае да се пребори с Лудогорец за шампионската купа. Ето какво още сподели той:

" Трябва да бъдем по-постоянни в изявите си. Играем добре, направляваме топката, само че го вършим за към 60-70 минути. Липсва ни неизменност. Повечето български тимове играят пряк футбол. Пример е Локомотив (Пловдив) - играят с дълги топки и изпитваме проблеми против тимове, които са по-компактни и се пазят с 9-10 души.
 Когато ЦСКА разпердушини
Когато ЦСКА разпердушини " канарчетата "

На този ден " армейците " громят Ботев (Пловдив) със 7:1

Изоставаме 7 точки от Лудогорец, само че имаме и мач по-малко. Трябва да печелим всеки мач и да чакаме противникът да губи точки.
 Снимка 553961
Източник:

Винаги е значимо да имаш шанс при подобен гол. Поведох си топката и си споделих " за какво да не опитам ". Поех добре топката и се получи. Това е най-хубавият гол в кариерата ми. Ако опитам още 100 пъти да го повторя, несъмнено 100 пъти ще трансферира стадиона.

Това да съм капитан на огромен отбор като ЦСКА е извънредно възприятие, отговорност и чест. Опитвам се да давам всичко от себе си за тима. Благодаря на треньора, който дефинира аз да бъда първи капитан на тима. Това е изключителна отговорност и на терена, и отвън него. Въпреки че съм капитан останах себе си и виждам да давам от себе си най-хубавото, с цел да оказвам помощ.
 Снимка 553962
Източник:

В живота се случват и хубави, и неприятни неща. Всичко може да се случи. Щастлив съм в този момент в София и бих желал да продължа контракта си и да остана тук. До края на зимата съм фокусиран върху футбола. После чакам диалози. Аз самия бих желал да остана в тима. Каквото и да се случи пред футболистите се откриват разнообразни благоприятни условия ".
 Гочето: Младенов знае какво желае и по какъв начин да го реализира в ЦСКА
Гочето: Младенов знае какво желае и по какъв начин да го реализира в ЦСКА

" Първенството към момента не е решено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР