Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев обяви след днешната контрола срещу

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев обяви след днешната контрола срещу
Коментари Харесай

Занев: Да не се фокусираме върху Лудогорец, а към нашето представяне, днес не се получи

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев разгласи след днешната контрола против Пирин (0:0), че алените би трябвало да се концентрират върху личната си игра, а не да се концентрират към представянето на Лудогорец.

" Доволни сме, че на този стадий от подготовката нямаме контузени футболисти. За нас това е най-важно. Но като игра и резултат не сме удовлетворени. Най-важно е да се подготвим по най-хубавия метод, резултатите са на назад във времето. Но е значимо да владеем топката, да сътворяваме обстановки и да не позволяваме рискове пред нашата врата. Днес имаха две-три, в които можеха да ни отбележат гол. Това не би трябвало да го позволяваме ", сподели Занев, след което отговори и на въпрос за възможностите на отбора за шампионска купа.

" Всичко зависи от нас. Да мислим мач за мач. Да не се фокусираме върху Лудогорец, а върху нашето показване на терена. Защото, както видяхте, първата част на полусезона сами сме си отговорни, че изпуснахме много точки.

Наясно сме в нападателен и отбранителен проект какво би трябвало да вършим. Въпросът е по какъв начин изпълняваме напътствията на треньора. В отбранителен проект не вземат участие единствено бранителите. Защитата стартира от нападателите. Те пресират добре и на нас ни е по-лесно, само че през днешния ден не се получи по най-хубавия метод.

Имаме задоволително положителни футболисти и конкуренция в тима. Не е проблем, че няма нови ", добави Петър Занев. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР