Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и разясни

...
Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и разясни
Коментари Харесай

Бодуров проговори! Каза защо е отстранен от тима и атакува шеф на ЦСКА-София

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и обясни на профила си във Facebook аргументите, заради които бе отхвърлен от тима. Защитникът изрича разочарованието си от шефа Стойчо Стоилов и разяснява неразбирателството му с Гриша Ганчев.

Ето какво написа Бодуров, като публикуваме изказването му без редакторска интервенция:

" Здравейте, Армейци!

Дълго време пазех безмълвие за да не сътворявам ненужно напрежение в клуба и изчаквах управлението да излезе с публична позиция по отношение на отстраняването ми... само че това по този начин и не се случи.

След вчерашното изявление, обаче на някои хора от управлението за мен (определено не отговарящи на истината), взех решение и аз да си кажа гледната точка и да защитя името си, като въпреки всичко съм на мнение, че щом има спор, не може единствено едната страна да е отговорна, несъмнено и аз имам виновност да се стигне до тук и като всеки човек и аз съм правил и ще върша неточности, само че каквото и да съм правил е било за ЦСКА да се развива и да върви нагоре.

1.Първоначално ст. треньора Люпко Петрович споделяше, че върша проблеми и се карам на съотборниците ми, което въобще не е по този начин и може да се попита всеки един от тях. След това сподели, че няма отношение по моето премахване и да се попита управлението.

Вчера, обаче излиза и друга версия за отстраняването ми от основния скаут- състезателен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или като човек, който схваща от всичко- Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава!

Разбирам, че господин Стоилов желае да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил доста пъти през годините), само че хората схващат защо става въпрос.

Нека Л.Петрович, да каже почтено дали съм го съветвал за състава? Да каже и дали персонално той няколко пъти ми е казвал пред тима да бъда водач и даже треньор на терена и да ме слушат другите (последният образец беше мача с Ботев Враца, когато аз не бях в групата, само че той ми сподели да вляза на полувремето в съблекалнята и да кажа няколко думи на момчетата).

2.Да кажа и за пътуванията ми до Благоевград, които дразнеха господин Стоилов. Факт е, че си пътувам постоянно, само че това е когато имам опция (не всеки ден) и съобразено с тренировките ми, и не виждам проблем в това, защото София-Благоевград е един час пътя. Когато бях в Англия съм стоял по час и половина в запушване в едната посока, а в Дания базата на тима беше на 40 мин път от града.

Трето и последно да отговоря за въпросната преживелица с господин Гриша Ганчев и съществена причина за отстраняването ми.

На тренировката във вторник вечерта преди идния мач със Зоря на националния стадион беше и господин Ганчев, след края на тренировката той ни събра да ни каже няколко думи преди значимия мач, след което ме попита дали ще си пътувам за Благоевград след тренировката. Отговорът ми беше да, попита ме за какво?

Отговорих му, че имам персонална работа (семейни причини), той попита какви са тези персонални неща и дали може да помогне с нещо. Отговорих му, че няма с какво да ми помогне и нещата са персонални (личната ми работа беше, че сряда сутринта се изнасяха 40 дни от смърта на бащата на жена ми, умря до момента в който бях на лагер в Австрия, дано Почива в мир човека), след което господин Ганчев отново ме попита каква ми е работата и да я споделя, отговорих, че ми е неловко пред всички да споделям персоналните си проблеми. Така завърши диалогът и господин Ганчев си потегли очевидно раздразнителен от отговорите ми.

И най-после желая да прибавя, че аз звънях на господин Ганчев и желаех среща с него, с цел да поговорим и изясним обстановката, да му се извиня, че не съм му споделил аргументите и по този метод съм го засегнал, в името на ЦСКА, след този диалог повече не получих позвъняване от него, както и от никой различен от управлението.
Това е, което имам да споделям в отговор на нещата, които се изрекоха за моето премахване. Всеки има право да изтълкува казаното от мен както желае и да реши кой крив, кой прав!

И последно желая да Благодаря на всички Армейци, които ми демонстрираха поддръжката си, а тя значи в действителност доста за мен! Обичайте и подкрепяйте ЦСКА, както сте го правили до в този момент до финален мирис и с цялото сърце! ".

efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР