Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много разочарован след мача

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много разочарован след мача
Коментари Харесай

Занев потресен: Футболисти на по 20 години им се схващат краката!

Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше доста отчаян след мача с Берое (1:1). Опитният бранителят изрази недоумението си от държанието на някои млади футболисти в efbet Лига, които получават схващания на краката прекомерно постоянно по време на дуелите. Занев, който през днешния ден навършва 35 години, описа какъв брой тежко е изкарал COVID-19.

" Контролирахме играта против Берое. Имахме положения още първоначално, само че за жал не успяхме да вкараме. Мисля, че създадохме много обстановки. За нас беше извънредно значимо да победим и мое персонално предпочитание да не допуснем гол. Притеснява ме, че губим елементарно точки. Също, че позволяваме много голове. Мачовете от Лига Европа са напълно разнообразни и мисля, че ще се поздравим с триумф ", разяснява Занев.

" Четири седмици бях на легло у дома. Изключително тежко беше. Само на две седмици тренировки съм, за мое благополучие съумях да устоя в този мач. Изключително неприятно усещане ми прави деца на по 20 години, на по 20 и няколко, през 2 минути им се схващат краката. Аз съм на две седмици тренировки и не ми се схващат, а съм на толкоз години. Като цяло приказвам в шампионата ни. Срещу Етър в предишния кръг беше същото, когато ни поведоха ", продължи опитният бранител.

" Не ни интересува Лудогорец, значимо е ние да побеждаваме ", добави капитанът на " армейците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР