Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски стана главен герой в мениджърска

...
Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски стана главен герой в мениджърска
Коментари Харесай

Мениджърска война за капитана на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски стана основен воин в мениджърска война. От едната страна стои огромна холандска организация, която работи с Аякс, а от другата - компания, която е доста близка до управлението на клуба, написа „ Меридиан Мач “.

Интересът на холандците е повече от сериозен. Те са го гледали за пръв път по време на историческата победа с 2:0 над Холандия напролет. Те също по този начин са посетили родната столица за още два мача - 3:2 над Швеция на " Васил Левски ", както и успеха на ЦСКА над Локо (Пд) с 4:1. Всичко това ясно демонстрира, че техните планове са повече от съществени. Ако Чорбаджийски парафира, то холандците сигурно ще могат да му уредят трансфер в стабилен западноевропейски клуб. Разбира се, в случай че от " Армията " го пуснат.

Иначе през годините сегашното управление на ЦСКА, което преди този момент дълги години дърпаше конците в Литекс, постоянно е убеждавало играчите на клуба да подписват с " другарската " организация. Така за години напред футболистите докарват съществени доходи на въпросната компания.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР