Капитанът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов до последно ще е

...
Капитанът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов до последно ще е
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА 1948 до последно виси за двубоя с ЦСКА - София

Капитанът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов до последно ще е под въпрос за гостуването на ЦСКА - София, написа “Тема спорт ”. Вратарят се контузи при равенството с Лудогорец (2:2) в последния кръг и бе сменен наложително от Генадий Ганев в 66-ата минута. Това се случи малко, откакто разградчани реализираха поврат с попадение на Кирил Десподов. Бесарабският българин се оправи чудесно със задачата да замести Наумов и до края на дуела не позволи повече топката да влезе в мрежата.
 Най-важният състезател на ЦСКА 1948 при статични положения навън за ЦСКА - София Най-важният състезател на ЦСКА 1948 при статични положения навън за ЦСКА - София
Наумов е с травма в глезена. Той пропусна първите занимания на отбора през седмицата. Ако не успее да се възвърне, националът ще бъде сменен точно от Ганев. Третата алтернатива под рамката за ЦСКА 1948 е 22-годишният Станислав Нисторов, който пази за дублиращия тим.

Медицинският щаб на столичани прави всичко по силите си да вдигне Наумов, само че към момента не е ясно дали ще успее.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР