Капитанът на Царско село - Реян Даскалов бе определен за

...
Капитанът на Царско село - Реян Даскалов бе определен за
Коментари Харесай

Реян Даскалов: Изненадан съм от наградата, случва ми се за първи път

Капитанът на Царско село - Реян Даскалов бе избран за футболист номер 1 на 24-ти кръг в efbet Лига. Той означи гол във вратата на ЦСКА, с който " царете " завоюваха с 2:1. Даскалов завоюва анкетата след българските треньори с 8 гласа. На второ място остана Каули Оливейра от Лудогорец със 7 гласа, третото място е за Георги Минчев от Локомотив Пловдив с 3 гласа, а четвъртото за Тонислав Йорданов от Арда с 1 глас.
 Клубове от Полша си харесаха Димитър Костадинов
Клубове от Полша си харесаха Димитър Костадинов

Интерес към халфа има и от Румъния

" Изненадан съм, тъй като ми се случва за първи път. Радвам се, че треньорите са оценили моя труд и са дали своят вот за мен. Смятам, че си правя работата, както постоянно. Не съм направил нищо по-различно. Имах шанс да вкарам гол в този сладостен миг и да донеса успеха и оставането на тима в Първа лига. Благодарен съм на съотборниците ми и на треньорите, които ми гласоподават доверие. Без тях нямаше да реализира това.
 Снимка 528375
Източник:

За нашия тим може би никой не си е мечтал да стигнем до тази обстановка. Разликата от Черно море не е огромна. Имаме действителен късмет да играем бараж с третия или четвъртия. Надявам се да не преставам в същия дух, да се борим дружно, както вършим сега. Когато всички имат една цел и са устремени към нея, рано или късно я реализират.

Този сезон показахме, че сме приятната изненада. Всеки един тим може да се тормози от нас. Може да вземем точки от безусловно всеки. Изградихме един тим, който има някакво неизменност, не мога да кажа изцяло, само че имаме образ на игра и неизменност, което ни дава триумфи.
 Снимка 528374
Източник:

Аз желая да се развъртвам и да стана първенец на България. За мен сега цел номер едно е да стигна до националния тим на България. Ще съм признателен, в случай че получа повиквателна. Треньорът взема решение на кои ще разчита. Само мога да се надявам, с цел да реализира тази цел ".
 Искан от ЦСКА подписа нов контракт с Царско село
Искан от ЦСКА подписа нов контракт с Царско село

" Мертенс имаше предпочитание да остане при нас ", съобщи президентът на " царете " Иво Андреевски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР