Капитанът на Тотнъм Юго Лорис определи представянето на своя тим

...
Капитанът на Тотнъм Юго Лорис определи представянето на своя тим
Коментари Харесай

Юго Лорис: Трябва да се извиним на феновете

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис дефинира представянето на своя отбор при провалянето с 1:6 от Нюкасъл Юнайтед във Висшата лига, като срамно и огромен удар по упоритостите на „ шпорите “ за класиране в топ 4. Тотнъм заема петата позиция с 53 точки, а четвъртият Манчестър Юнайтед е с 59 точки и два мача по-малко. Нюкасъл остава трети с 59 точки и един дуел по-малко от Тотнъм, който позволи пет гола в първите 21 минута на срещата сред двата отбора, а Лорис бе сменен на почивката. 

„ Ситуацията е доста смущаваща. Трябва да се простим на почитателите. Не показахме положително лице и не успяхме да отговорим уместно на представянето на играчите на Нюкасъл “, съобщи Юго Лорис пред Sky Sports. 
 Нюкасъл се подигра с Тотнъм с пет гола за 21 минути Нюкасъл се подигра с Тотнъм с пет гола за 21 минути
„ Изоставахме във всички аспекти на играта и изцяло пропуснахме първото полувреме на мача. През второто полувреме обстановката бе друга, само че е в действителност мъчително. Дори не става дума за тактичност, а просто не успяхме да им се противопоставим. Трудно е да приказвам за представянето ни сега “, сподели още Лорис. 

„ Можеш да понесеш един или два удара, само че ние изобщо не успяхме да реагираме и да се върнем в мача. Нюкасъл заслужава да му отдадем дължимото за метода, по който започва дуела. Те съвършено знаеха какво желаят да създадат “, добави френският пазач на Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР