Капитанът на Словения Боян Йокич се изказа много ласково за

...
Капитанът на Словения Боян Йокич се изказа много ласково за
Коментари Харесай

Капитанът на Словения: Ивелин Попов и Десподов са най-добрите играчи на България

Капитанът на Словения Боян Йокич се изрече доста ласково за тима на България преди утрешната първа среща от Лигата на нациите. " Трикольорите " гостуват на стадон " Стожице " в Любляна на следващия ден вечер от 21:45 часа.

“Започва един нов шампионат, който е значим за нас. България е един доста добър тим, само че ние сме домакини и желаеме да спечелим. Те са добър тим, който пресира високо. Гледали сме ги два пъти през тази седмица. Най-добрият български футболист е Ивелин Попов, против който съм играл в Русия. Той доста добре може да управлява топката и обстановката на терена, като взима верните решения. Тимът им има доста положителни самостоятелни качества. Кирил Десподов е доста добър млад състезател, който познавам от лятото, когато играхме контрола против ЦСКА. Чака ни сложен мач, само че играем пред нашите почитатели и желаеме да победим ", показа Йокич.

“Добрата ни игра с Черна гора би трябвало да ни въодушеви да играем по този начин и против България. Тогава действахме като тим и победихме, нещо е което желаеме да сторим и сега”, добави бранителят на Уфа.

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ, делегат на Sportal.bg в Любляна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР