Капитанът на Швеция Андреас Гранквист смята, че контролите преди Световното

...
Капитанът на Швеция Андреас Гранквист смята, че контролите преди Световното
Коментари Харесай

Шведите не са вкарвали от 5 часа, но това не ги притеснява

Капитанът на Швеция Андреас Гранквист счита, че контролите преди Световното състезание няма да окажат въздействие върху представянето на тима в започващата групова фаза. Утре “Тре кронур” започват в група F против тима на Република Корея. След като отстраниха Италия през ноември в баражите, шведите са вкарали единствено един гол в идващите си четири мача, само че това не ги тормози ден преди срещата с корейците. Чистата статистика демонстрира пет часа игра без маркиран гол.

“Тези контролни срещи са разнообразни от това, което съставляват мачовете от Мондиала. Някои от тимовете, с които играхме, са в топ 15 на международната ранглиснта на ФИФА и няма по какъв начин такива съперници да разрешат да им създаваш голови положения”, изяснява Гранквист.

Sweden make final plans for World Cup opener with South Korea and will look to Leipzig's Emil Forsberg to star https://t.co/dGNruyOnMR pic.twitter.com/0YdyE0wnXs
— MailOnline Sport (@MailSport) June 17, 2018
Швеция падна с 1:2 от Чили вкъщи, а също по този начин и с 0:1 от Румъния през март, както и направи два пъти нулеви равенства против финалистите на Мондиала Дания и Перу.

" Ние имаме нападатели, които са задоволително положителни и могат да бележат голове. Също по този начин разполагаме и с други играчи, можещи да вкарват и да основават голови положения. Вярваме, че на следващия ден ще бележим голове и ще победим”, съобщи Гранквист. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, понеделник 18 юни  Швеция 15:00предстои  Южна Корея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР